Pandurii iau cu asalt naţionala lui Piţurcă !

Faceţi loc, faceţi loc, pandurii lui Grigoraş iau cu asalt naţionala lui Victor Piţurcă. După ce toată vara a stat cu ochii pe ei, Piţi s-a decis să cheme 3 panduri pentru amicalul de pe 10 august. Chiricheş, Pintilii şi Brata nu vor avea însă şansa să se bată cu vedetele Argentinei după ce aceştia au hotărât să nu mai vină. Uzbekistanul e cel mai probabil adversar al tricolorilor dar meciul nu se va juca pe noul stadion Naţional.

Selecţionerul a făcut ieri publică lista cu cei 25 de jucători chemaţi pentru testul de pe 10 august. Printre ei, surpriză, şi 3 panduri. Chiricheş, Pintilii şi Brata sunt cei trei aleşi ai lui Piţurcă, selecţioner care a asistat la mai multe amicale ale gorjenilor în Austria. Grigoraş a anticipat că Pintilii si Chiricheş vor face pasul spre naţională. „E o onoare pentru Pandurii că selecţionerul i-a urmărit la lucru, să nu mai vorbim să-i cheme la naţională. Nu ştiu dacă Pandurii au avut vreodată 3 jucători la lot. Sunt convins că Chiricheş şi Pintilii se pot bate cu orice jucător pentru un loc în echipă” a spus Grigoraş recent.

TEST

Piţurcă a chemat foarte mulţi jucători tineri pentru testul de pe 10 august printre care: Avrămia (Poli Iaşi), Florin Ilie (Poli Timişoara), Nicoară (CFR Cluj), Stanciu (Unirea Alba Iulia) sau Ionuţ Năstăsie (Steaua)

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: