Pandurii II au meci dificil cu liderul

Fotbaliştii de la Pandurii II s-au impus în ultima  etapă cu scorul de 3-1 în meciul cu ocupanta locului doi, ACS Recaş prin golurile înscrise de Adi Popescu, Fărcăşanu şi Vlăduţi. Echipa trimisă pe teren de antrenorul Gabi Zahiu i-a avut în componenţă pe: Constantinescu - Dobroiu (Coiocioi, min.85), Tătaru (Dăianu, min. 75), Rada, Constantin - Plească, Adi Popescu, Avramescu, Pătraşcu (Fărcăşanu, min.12)- Vlăduţi (Gavrilescu, min. 80), Stanciu.
După opt etape din noul sezon, Pandurii II ocupă locul IV în clasament cu 15 puncte, la egalitate cu Minerul Mehedinţi. Etapa viitoare echipa a doua a celor de la Pandurii va juca în deplasare cu liderul seriei, FC Naţional Sebiş, meciul fiind programat mâine de la ora 15:00. <-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Antrenorul Gabi Zahiu a precizat că va fi un meci dificil pentru echipa sa dar echipa va merge acolo să obţină victoria: "Va fi un meci greu pentru că i-am văzut când au jucat cu Jiul Rovinari. Au echipă bună de divizia C dar sper să reuşim o victorie. Ne ducem la victorie la acest meci. Vrem mai mult şi băieţii au dovedit că pot mai mult." Înaintea acestui joc Pandurii II au şi probleme de lot, Pătraşcu având o întindere iar Tătaru şi Pleaşcă având unele probleme la genunchi. Antrenorul Zahiu speră însă să poată completa lotul cu mai mulţi jucători de la Pandurii pentru că în această perioadă campionatul este întrerupt la Liga I.

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: