Pandurii îl cumpără pe Tade cu banii luaţi pe Roman

Conducerea clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu a ajuns la un acord cu formaţia olandeză NEC Nijmegen pentru transferul atacantului Mihai Roman. Echipa gorjeană ar fi încasat 350.000 de euro pe Mihai Roman plus 15% dintr-un transfer ulterior. Cu aceşti bani, Pandurii vrea să cumpere încă un jucător.

Cel mai bun marcator al pandurilor, Mihai Roman, s-a despărţit marţi de Pandurii Târgu Jiu fiind transferat la formaţia olandeză de primă ligă NEC Nijmegen. Golgheterul echipei Pandurii a precizat că le doreşte mult succes foştilor colegi pentru a ajunge în play-off şi a mulţumit antrenorului Edi Iordănescu, dar şi conducerii clubului pentru că a fost de acord cu acest transfer: „Mă bucur foarte mult că voi juca în prima ligă din Olanda și cariera mea continuă pe un traseu ascendent pe care mi l-am propus. Mulțumesc conducerii și antrenorului că au înțeles dorința mea de a pleca acum şi m-au ajutat şi le doresc succes. Le doresc multă baftă colegilor de la Pandurii, să ajungă acolo unde le e locul, în play-off, şi să-i facă fericiți pe minunaţii noştri suporteri”.

Narcis Răducan susţine că locul lăsat liber de această plecare urmează să fie acoperit în zilele următoare de Gregory Tade. ”Deja s-au parafat actele şi este jucătorul lui NEC Nijmegen. Nu-i dau mult mai mulţi bani, cred că a contat foarte mult că este un fotbal bun acolo şi Olanda este o pepinieră pentru marile campionate. Am luat 350.000 de euro plus 15% dintr-un eventual transfer. A fost singura ofertă şi am ţinut cont de dorinţa jucătorului. De la Steaua n-a fost ofertă. Am aşteptat să vedem ce se va întâmpla cu Mihai Roman. Vom profita de aceşti bani pe care i-am luat şi vom aduce un atacant pe măsură. În câteva zile vom aduce unul, suntem în discuţii cu 3-4 jucători. Îl luăm pe Tade, daca ni-l dă Steaua. Este un jucător foarte bun, ne-ar ajuta mult”, a mai spus Narcis Răducan.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: