Pandurii imploră LPF: Amânaţi etapele din retur!

Cu un lot decimat, pandurii nu vor nici în ruptul capului să mai joace şi cele două etape din retur programate în apropierea Crăciunului. Dacă vremea nu se strică însă subit în toată ţara, LPF-ul nu are nicio intenţie să nu pună în aplicare programul dictat de televiziuni.

Pandurii au toate motivele să ceară amânarea etapelor 18 şi 19 pentru la primăvară. Trupa lui Pustai ar trebui să joace la Braşov şi acasă cu Petrolul, două meciuri infernale în condiţiile în care au mari probleme de lot.

Obţin amânarea?

Situaţia e clară în momentul de faţă, televiziunile au insistat ca primele două etape din retur să se joace în decembrie iar LPF s-a conformat. Cum ninsorile s-au potolit repede în ţară, programul pare bătut în cuie acum. Degeaba s-au chinuit 8 cluburi din prima ligă să obţină amânarea. LPF-ul nu va modifica programul decât dacă vremea se înrăutăţeşte. Pandurii e printre cele mai vehemente cluburi în privinţa amânării. Acum au 10 absenţi în lot iar gorjenii ar vrea să joace la FC Braşov şi cu Petrolul acasă abia în 2014. „Nu mai vrem să se dispute cele două etape din retur! Sperăm ca şi FRF şi LPF să se gândească la echipele care au făcut performanţă, pentru că văd că şi Steaua este obosită, echipele care au punctat la coeficientul UEFA. Cred că merităm respectul acesta şi cel puţin ultima etapă (n.r. când Pandurii joacă acasă cu Petrolul) să nu se mai dispute. Dar cel mai bine ar fi ca meciul cu U Cluj (n.r. 8 decembrie) să fie ultimul”, spune Pîrvulescu.

„Noi şi Steaua am fost primii care am cerut ca acele două etape să nu se joace anul acesta. Noi, pandurii, am fost cei mai defavorizaţi de program. Am făcut adresă şi sperăm să găsim înţelegere. Dacă nu, ăsta e respectul pe care ni-l arată...”   Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv Pandurii

Record – Pandurii a disputat cele mai multe meciuri dintre echipele româneşti în acest sezon: 29. Steaua e pe locul doi cu 27 de meciuri

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: