Pandurii în formă! Meci spectaculos la Steaua

Pandurii a făcut un meci frumos luni seară cu Steaua, reuşind un egal pe terenul campioanei. Meciul s-a încheiat 2-2, dar pandurii lui Grigoraş au făcut risipă de ocazii.

Steaua a deschis scorul în min. 8, din penalti, printr-un şut al lui Keşeru, lovitura de pedeapsă fiind acordată după un henţ în careu al lui Breveeld. Şi al doilea gol al Stelei a venit destul de repede, în min. 16. Piovaccaria tras de la distanță, Mingote n-a putut prinde balonul și a respins în față, iar Iancu a împins mingea în poartă. Pandurii a avut o bară în min, 18, când Erico a trimis în transversală dintr-un şut din interiorul careului, iar două minute mai târziu Pandurii a cerut penalti.

Steaua a jucat în 10 oameni din min. 39, când Piovaccari a primit al doilea galben şi a fost eliminat.

Repriza a doua a aparţinut pandurilor.  Matulevicius a marcat în min. 47 şi scorul a devenit 2-1. Atacantul a profitat de o pasă venită de la Râpă și a marcat pe colțul scurt. Lituanianul a trimis mingea în plasă şi în min. 54, dar meciul fusese întrerupt, după un fault al pandurilor în atac. Au urmat alte ocazii prin dos Santos şi Erico, dar golul egalării a venit în min. 73. Nistor a finalizat cu un lob de mare efect, de la marginea careului de 16 metri, după ce a observat că Niță este ieșit din poartă. Mingea l-a atins și pe Matei.

În min. 74, Pandurii putea trece în avantaj. Matulevicius i-a ”furat” mingea lui Matei, l-a driblat, după care a centrat în fața porții, dar Dos Santos a ratat de puțin să-și aducă echipa în avantaj.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: