Pandurii încearcă imposibilul, să ia puncte de la Rapid !

Pandurii joacă azi cu Rapid în deplasare cel mai dificil meci al acestui tur de campionat. Giuleştenii formează una dintre cele mai în formă echipe din prima ligă, iar faptul că joacă pe teren propriu îi face favoriţi la orice meci, nu numai când joacă cu una din ultimele clasate.

Toate meciurile cu Rapid sunt dificile, indiferent că joacă în deplasare sau în Giuleşti, acolo având un atu de care puţine echipe se pot bucura – suportul extraordinar al publicului. Antrenorul echipei Pandurii consideră deplasarea de la Rapid chiar cea mai dificilă din acest sezon pentru echipa sa.

Tribunele din Giuleşti creează presiune

Grigoraş recunoaşte că şi ca jucător avea cele mai grele meciuri în Giuleşti, iar jocul de azi nu va fi mai uşor pentru echipa sa: „Cred că în Giuleşti e cea mai grea deplasare pe care o poate avea o echipă. Mie şi ca jucător, şi ca antrenor, cel mai greu mi-a fost în Giuleşti. Tribunele sunt extrem de aproape de teren, suporterii creează o presiune fantastică, în afara faptului că Rapid are şi o echipă foarte bună”.

Pandurii au avut de asemenea meciuri grele în Giuleşti, acolo unde nu s-au impus niciodată în Liga I.

Joc mai dificil decât cel cu Steaua

Tehnicianul gorjenilor apreciază că meciul va fi mai greu decât cel cu Steaua şi crede că puţine echipe pot pleca fără gol din Giuleşti.  „Va fi un meci mai greu decât cel cu Steaua, dar sperăm ca acum să nu mai jucăm doar 60 de minute. Atâta timp cât nu vom avea o continuitate în evoluţie pe toată durata partidei este greu pentru o echipă ca noi să scoată un punct la echipele acestea care trag la titlu, Steaua, Rapid sau Vaslui. Dacă nu vom pune probleme reale şi nu vom marca, nu numai noi, puţine echipe pot pleca fără goluri primite în Giuleşti”, a mai spus antrenorul echipei Pandurii care spune că cel mai frumos fotbal din Liga I este practicat de fosta sa echipă Oţelul Galaţi: „Cel mai frumos fotbal şi cel mai eficient în practică acum Oţelul, care are patru puncte avans şi e pe primul loc. Nu întâmplător se află acolo. Trecutul mă leagă de ei dar rămân doar amintirile frumoase de acolo. Sper din tot sufletul să reuşesc ceva asemănător şi aici. Dar vreau să creez şi aici ceva asemănător, nici acolo nu am putut face ceva din primul an, ci uşor, uşor. Depinde de mai mulţi factori, dar sper ca aceşti factori să contribuie şi aici la buna desfăşurare a lucrurilor”.

Pandurii au susţinut  ieri ultimul antrenament la Târgu Jiu şi echipa a plecat spre Bucureşti unde va juca în această seară, de la ora 20:30, meciul cu Rapid.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: