Pandurii încep azi seria amicalelor din Turcia

Gorjenii nu au avut timp să se mai acomodeze la vremea din Turcia, nu tocmai călduroasă cum s-ar fi aşteptat, pentru că azi încep deja seria de meciuri amicale. Acestea se vor disputa zilnic, pentru câte una dintre echipe, turcii care s-au ocupat de cazarea echipelor celor de la Pandurii denumindu-le deja Pandurii A şi Pandurii B.

Împreună cu Pandurii 1 şi 2 se mai află la hotel Kervansaray din Lara doar două echipe cu care aceştia împart terenurile de antrenamente, Poli Timişoara şi o formaţie din Coreea.

După ce au efectuat la trei ore de la sosirea în Turcia un prim antrenament, ieri Pandurii au avut programate ieri două antrenamente. Ambele echipe se antrenează chiar pe unul din terenurile din incinta hotelului, jucătorii ieşind din hotel direct pe teren. Pandurii 2 au avut antrenamente la orele 9:00 şi 15:00 fiind urmaţi imediat de echipa mare. După ce în prima seară au avut parte de o vreme rece şi vânt puternic, ieri ambele antrenamente au fost efectuate la soare, cel de-al doilea fiind încheiat pe nocturnă pentru că a început la ora 17:00.

Terenurile de antrenament puse la dispoziţie de hotelul unde este cazată echipa gorjeană sunt foarte bune fiind udate zilnic înainte de antrenamente. Echipa lui Liviu Ciobotariu a avut prioritate la folosirea acestora, tehnicianul alegând orele la care pregătea de regulă echipa şi la Târgu Jiu. La fel de bune par sunt şi condiţiile de refacere după efort, Pandurii având la dispoziţie în hotel piscină, bazin de recuperare şi saună.

Primul amical, cu Amkar Perm

Pandurii susţin azi primul amical al acestui stagiu, acesta fiind programat de la ora 11:00, la Belek, pe terenurile de la Hotel Rixos, acolo unde se află echipa rusă Amkar Perm. La acest meci antrenorul Liviu Ciobotariu a anunţat că va folosi doar jucătorii tineri, atât de la prima echipă cât şi de la cea de-a doua, pentru că îşi doreşte să-i vadă la lucru în compania unei echipe de primă ligă. Cei care nu vor fi convocaţi pentru acest meci vor rămâne să se antreneze cu secunzii celor două echipe, antrenorii principali Gabi Zahiu şi Liviu Ciobotariu deplasându-se la Belek cu echipa care va fi testată în acest amical. După acest meci jucătorii ambelor echipe vor continua programul obişnuit şi vor disputa apoi meciurile amicale separat.


Vizualizări: 89

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: