Pandurii încep în week-end seria de opt meciuri amicale

Pandurii Târgu Jiu a perfectat pentru perioada de pregătire din această iarnă un număr de opt meciuri amicale. Antrenorul Călin Cojocaru a explicat că ar fi dorit chiar mai multe jocuri pentru tinerii săi jucători, având în vedere că are multe nume noi în lot şi are nevoie de omogenizarea echipei.

Pentru o cât mai bună omogenizare a lotului actual, care include foarte mulţi jucători tineri, antrenorul Călin Cojocaru a stabilit nu mai puţin de opt partide de verificare în această iarnă. Primul  meci de verificare va avea loc sâmbătă, cu echipa din Liga 4 Gorj, Vulturii Fărcăşeşti, formaţie aflată pa locul 3 la judeţ şi cu ambiţii de promovare.

Meciul se va disputa pe unul dintre terenurile de antrenament ale echipei târgujiene, cel mai probabil pe terenul sintetic dacă cel de iarbă va fi îngheţat. Tot acolo se vor disputa şi următoarele şapte jocuri amicale, Pandurii având la dispoziţie două terenuri de antrenament pentru perioada de iarnă, alergările şi pregătirea fizică fiind efectuate pe pista Stadionului Municipal. 

Antrenorul Călin Cojocaru a explicat că şi-ar fi dorit chiar mai multe meciuri de verificare pentru a omogeniza lotul: „Am adus foarte mulţi jucători în ultima perioadă şi am nevoie să omogenizez echipa, şi lucrul acesta se poate face doar prin meciuri. De aceea am şi fixat foarte multe jocuri de pregătire, pentru că sunt mulţi jucători noi. Chiar aş mai fi vrut să mai legăm un meci-două, dar m-am oprit la un număr de opt amicale.Vreau să avem relaţiile de joc cât mai bine puse la punct, nu vreau să caut scuze că nu suntem omogeni. Vreau să ne prezentăm foarte bine din acest punct de vedere şi trebuie să începem campionatul cu dreptul. Iar meciul din prima etapă, cu CSM Reşiţa, este foarte important. Sunt convins că vom arăta mai bine în partea a doua a sezonului, şi vă veţi da seama de acest lucru. Putem schimba faţa pe care am avut-o în tur”.

Jucătorii de la Pandurii se vor antrena doar pe plan local  în această iarnă, situaţia financiară a clubului nefiind una care să permită un cantonament în ţară sau în Turcia.

După meciul cu Vulturii Fărcăşeşti, Pandurii va mai avea adversari precum ACSO Filiaşi, pe 25 ianuarie, Viitorul Dăeşti, pe 29 ianuarie, FC Hunedoara, în două rânduri, pe 1 februarie, respectiv 8 februarie, sau CSM Slatina, pe 12 februarie.

Vizualizări: 960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: