A doua echipă care se retrage din Liga 2

Sportul Snagov este foarte aproape de retragerea din Liga 2. Clubul ilfovean, care în acest sezon a bătut Rapid şi a remizat cu Petrolul şi ”U” Cluj, se află într-o situaţie fără ieşire, nu poate legitima sau transfera jucători.

Partea a doua a campionatului Ligii 2 ar putea începe fără încă o echipă, după ce, până acum, din competiţie s-a retras deja Daco-Getica Bucureşti. Penultima clasată Sportul Snagov are probleme financiare şi e la un pas de a abandona eşalonul secund, chiar să se desfiinţeze.

Conform regulamentelor va fi automat retrogradată în ultima ligă din Ilfov dacă se va retrage. Jucătorii nu şi-au mai primit salariile în ultimele patru luni şi nu mai vor să rămână, iar echipa nu are drept din parte FRF să facă transferuri şi nu are nici un antrenor principal.

Abandonul ar fi o lovitură pentru finanţatorul Ovidiu Onosă, care, în vară, renunţa la Carmen Bucureşti pentru a prelua clubul ilfovean de la Cătălin Rufă, sub entuziasmul deţinerii unei echipe în Liga 2. Onosă este revoltat şi pe faptul că FRF nu închide ochii la verdictul pe care i l-a acordat clubului Sportul Snagov în vara trecută, atunci când, din cauza problemelor financiare, a primit interdicţie în acest sezon să facă transferuri sau legitimări.

Fără posibilitatea de a aduce noi jucători, cu cei actuali nemulţumiţi, situaţia echipei ilfovene e clară şi intenţionează să abandoneze competiţia. ”S-a încercat, pe plan local,  obţinerea unui ajutor financiar din partea primăriei din Snagov, cifrat la o sumă de 100.000 de euro. Cum răspunsul a fost unul negativ s-ar fi decis, în linii mari, retragerea echipei din campionat, urmând ca în zilele următoare să se certifice acest lucru şi oficial”, a precizat, potrivit 100sport.ro, unul dintre oficialii clubului Sportului Snagov.

În primele 21 de etape ale acestui sezon de Liga 2, Sportul Snagov a acumulat doar 9 puncte, are golaveraj 18-52, iar salvarea de la retrogradare, în cazul în care şi-ar continua activitatea, ar fi de ordinul miracolului.

Vizualizări: 2,266

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: