Vulturii Fărcăşeşti pregăteşte returul cu echipe de Liga 2 şi 3

Vulturii Fărcăşeşti s-au reunit mult mai devreme în acest an, semn că echipa are intenţii serioase în acest sezon. A treia clasată din Liga 4 se va pregăti în această iarnă în meciuri amicale cu adversari mult mai bine clasaţi, din eşaloane superioare, primul meci amical fiind cel cu Pandurii Târgu Jiu.

Chiar dacă evoluează la judeţ, Vulturii Fărcăşeşti nu a perfectat amicale numai cu echipe din acelaşi eşalon. Ambiţioasa formaţie gorjeană s-a reunit destul de repede după vacanţă, anunţând începerea pregătirii de pe data de 13 ianuarie, atunci când s-au reunit echipele din Liga 2.

„E timpul ca Vulturii să se întoarcă la treabă, pentru a pregăti un retur dificil, retur în care trebuie să facem o figură cât mai bună. Iar pentru a avea un parcurs cât mai bun în retur, e nevoie de o pregătire ca la carte, pregătire de care se va ocupa antrenorul, alături de întreg staff-ul tehnic”,  au anunţat reprezentanţii clubului pe pagina oficială, unde au informat suporterii şi asupra programului meciurilor amicale.

După reunirea lotului pentru Vulturii Fărcăşeşti va urma primul meci amical, cel cu Pandurii Tărgu Jiu, programat sâmbătă 18 ianuarie, la Târgu Jiu. Următorul joc amical va fi programat în compania unui adversar din Liga 3, Gilortul Târgu Cărbuneşti, pe data de 25 ianuarie, pe terenul de la Cărbuneşti. Tot un adversar din Liga 3 vor vizita Vulturii şi pentru ce-l de-al treilea meci de verificare, CSO Filiaşi, cu care vor juca pe data de 1 februarie. A mai fost programat un meci amical şi pentru 8 februarie, cu Jiul Petroşani, echipă care activează în Liga 4, în judeţul vecin. Pe lângă cele patru meciuri amicale deja stabilite, se poartă discuţii avansate pentru alte două amicale care vor fi programate în partea a doua a lunii februarie, cel mai probabil pentru datele de 15 şi 22 februarie.

De altfel fotbaliştii de la Vulturii nu au întrerupt pregătirea nici în luna decembrie, pentru că au participat la Cupa Porcului Dolce Vita, unde au ajuns până în finală.

Vizualizări: 573

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: