Dragoş Militaru a reziliat contractul cu Luceafărul

Gorjeanul Dragoş Militaru, care a pregătit în turul acestui sezon echipa bihoreană Luceafărul Oradea, a reziliat contractul cu echipa patronată de Lucia Vladimirescu. Formaţia susţinută de oameni de afaceri gorjeni a fost preluată recent de secundul lui Cristian Lupuţ de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Ciprian Dianu.

Foştii antrenori ai echipei Luceafărul Oradea, Dragoș Militaru principal și Moundir Moussaddak secund, și-au reziliat la începutul acestui an contractele cu gruparea bihoreană.

Dragoş Militaru a fost, până în 2019, antrenor secund la Pandurii Târgu Jiu, acesta plecând de pe banca gorjenilor pentru a antrena fosta echipă  din Petroşani, Energeticianul, care avea aceiaşi patroni cu Luceafărul. După ce Energeticianul a retrogradat, Luceafărul Oradea s-a retras din campionatul Ligii 2, pentru a face loc primei retrogradate, iar antrenorul Militaru a fost mutat atunci de patroni la echipa din Oradea, cea care a preluat locul din Liga 3 al Energeticianului.

După plecarea lui Militaru de la Oradea, pe banca tehnică a fost instalat recent fostul căpitan al lui FC Bihor, Ciprian Dianu. Știrea mutării pe banca Luceafărului a antrenorului Dianu a fost confirmată de președintele clubului din Oradea, Lucia Vladimirescu, informează bihorpenet.ro.

Ciprian Dinau a fost în tur secundul lui Cristian Lupuț la ACS Viitorul Târgu Jiu însă nu are în CV multe echipe. La 43 de ani, Ciprian Dianu preia echipa de pe locul 3 la finalul turului, în Seria 5 din Liga 3.

Ca jucător Dianu a evoluat la echipe precum Gloria Bistrița, U Cluj, CSM Reșița, FC Bihor, Poli Iași, Dacia Mioveni, Diosgyor, Zalaegerszeg, Crișul Sântandrei, Unirea Oșorhei.

Vizualizări: 759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: