Bodea și Copaci, ultimele noutăţi de la ACS Viitorul

Portarul Roberto Bodea şi fundașul Paul Copaci, foşti colegi la UTA, vor fi din nou colegi la ACS Viitorul Târgu Jiu.  Antrenorul Cristi Lupuţ a convocat jucătorii la pregătire încă de luni, 13 ianuarie, în judeţul Bihor, la Sânmartin, iar printre noutăţi se află şi cei doi foşti fotbalişti la UTA, liderul eşalonului secund.

ACS Viitorul Târgu Jiu aduce întăriri pentru a aborda partea a doua din actualul sezon, reuşind până acum cinci noi transferuri. Printre aceştia se numără portarul Roberto Bodea, de 26 ani, care în turul sezonului 2019 - 2020 a evoluat în Liga 3, pentru FCU Craiova şi Paul Copaci, de 21 ani, jucător care în turul sezonului actual a evoluat la Astra Giurgiu. Aceştia reprezintă ultimele două noutăți din lotul echipei ACS Viitorul, iar cei doi au fost colegi la UTA până în vară, după care goal-keeperul de 26 de ani a evoluat pentru FCU Craiova, liderul seriei a IV-a din Liga 3.

Oltenii și-au schimbat însă strategia în această iarnă și vor folosi portar Under 20, astfel că Bodea va ajunge mai repede decât fosta echipă pe scena eșalonului secund. Copaci s-a despărțit și el recent de Astra Giurgiu, unde nu a debutat în Liga 1 ci a evoluat doar pentru satelitul din Liga 3.

La Viitorul, mai evoluează un al treilea fost jucător de la UTA, Darius Buia, care a plecat de la Arad în vara lui 2018.

Atacantul Daniel Paraschiv, mijlocaşul lateral Paul Mitrică și mijlocaşul central, Gabriel Preoteasa sunt celelalte transferuri ale iernii pentru gruparea care se pregăteşte la Oradea dar împarte noul stadion din Târgu Jiu cu Pandurii.

Vizualizări: 719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: