Pandurii încheie azi stagiul din Austria

Pregătirea pandurilor intră de luni pe ultima sută de metri. După amicalul de aseară cu Kuban Krasnodar, Grigoraş şi compania ajung astăzi în ţară după 12 zile de stagiu austriac. O parte din jucători se vor deplasa duminică în Serbia pentru amicalul cu Radnicki Niş.

Gata cu chinul. Pandurii se întorc astăzi din Austria după cel de-al doilea stagiu al verii. Timp de aproape 4 săptămâni, gorjenii au tras din greu la Sibiu şi Saalfelden iar de luni intră în linie dreaptă cu pregătirea meciului din prima etapă cu Ceahlăul.

Canicula, factor de stres

Pandurii au ales să facă pregătirea de vară în Austria pentru a scăpa de canicula din România. La întoarcere însă îi va aştepta un adevărat coşmar. Toată ţara e sub cod galben de caniculă, temperaturile de la noi fiind cu câteva grade bune peste cele din Austria. „E adevărat că e căldură excesivă în ţară şi asta afectează jocul echipei şi jucătorii care suportă mai multe grade, pentru că la nivelul gazonului nu mai sunt 30 de grade, cred că sunt 50 de grade. Sper ca cei de la Tv şi care fac programul să programeze cât mai multe meciuri în nocturnă pentru că de aceea sunt obligate echipele să aibă nocturnă. Aşa meciurile se vor juca la temperaturi normale. Dar vom avea încă o săptămână la dispoziţie să ne acomodăm şi cu căldura de acolo şi în plus nici aici nu a fost frig. Şi aici în timpul zilei au fost peste 30 de grade aşa că pe undeva condiţiile vor fi aceleaşi. Şi pentru noi şi pentru adversari. Va trebui să ne adaptăm, cine nu se adaptează dispare din păcate” a spus Grigoraş pentru siteul oficial al clubului.

Abia aşteaptă să joace din nou „acasă” !

Vestea că bossul Condescu a luat decizia ca echipa să revină pe propriu teren chiar de la primul meci cu FC Braşov l-a bucurat şi pe antrenor. „Aşteptăm cu cea mai mare nerăbdare ca echipa să joace din nou acasă, la Târgu Jiu. Chiar aş vrea cât mai repede să jucăm odată pe terenul nostru unde să avem publicul alături de noi. S-au făcut acum şi îmbunătăţiri acolo la vestiare unde era totul destul de vechi. Sperăm că totul se va rezolva la timp şi lucrurile vor decurge aşa cum am programat iar noi să jucăm din nou pe Municipal” spune Grigoraş.

Doar un meci s-a văzut pe „sticlă”

Deşi afirmaseră iniţial că au ajuns la un acord cu DigiSport să fie transmise cel puţin 3 meciuri ale pandurilor şi în România, până la urmă gorjenii au luat ţeapă şi au fost televizaţi doar în partida cu Al Ahli. „Tot răul spre bine. Ne înţelesesem cu cei de la Digi să ne televizeze în trei meciuri, dar nu au putut da decât un meci. E bine pentru noi că adversarii din prima etapă nu au putut să ne vadă stilul de joc” a comentat vicele Temelescu.

AMICALE

Amicalele pandurilor din această vară:

-         2 - 4 cu Voinţa Sibiu

-         1 – 1 cu NK Zagreb

-         11 – 0 cu Lenzing

-         1 – 2 cu Emiratele Arabe Unite

-         4 – 0 cu Al Ahli

-         Kuban Krasnodar (amical disputat aseară)

-         Duminică de la ora 18 cu Radnicki Niş în Serbia.

“Noi am avut un singur meci cu amatorii, în timp ce Dinamo a avut două. În rest am avut meciuri tari. La meciul cu Al Ahli la pauză a intrat Grig în jucători şi s-a văzut în repriza a doua”

 Viorel Temelescu, vicepreşedinte Pandurii

TV

Ieri s-a stabilit şi programul televizărilor în primele 3 etape. Astfel Pandurii vor deschide noul sezon al ligii întâi în meciul cu Ceahlăul !

-Etapa I: Ceahlăul – Pandurii (vineri 22 iulie, Digi TV, ora 18.30)

-Etapa II: Pandurii – FC Braşov (luni 1 august, Digi TV, ora 18.30)

-Etapa III: Dinamo – Pandurii (sâmbătă 13 august, Digi TV, ora 21.30)

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: