Pandurii întâlneşte sâmbătă liderul CS Mioveni

Pandurii Târgu Jiu va juca în următoarele trei etape trei meciuri în deplasare. Gorjenii aveau programat şi un meci pe teren propriu, dar Daco Getica s-a retras din campionat și gorjenii vor sta o etapă.

Programul gorjenilor nu va fi deloc uşor, pentru că etapa viitoare vor juca pe terenul liderului CS Mioveni, după care va urma o deplasare lungă la Constanţa.

În etapa a 17-a, intermediară, Pandurii va avea un mic avantaj pentru că nu va juca, dar la finalul acelei săptămâni se va deplasa la Bucureşti pentru meciul cu Rapid din etapa a 18-a.

Etapa a 15-a a Ligii 2 va începe vineri, se va încheia duminică şi o va avea pe Universitatea Cluj echipa care va sta, din cauza abandonului celor de la Daco-Getica.

FK Csikszereda - Turris Oltul Turnu Măgurele este meciul care deschide etapa a 15-a, meci care va avea loc vineri, de la ora 18:00, şi a fost preferată de televiziuni pentru a fi transmisă. Sâmbătă, de la ora 11:00, sunt programate meciuri la Buzău, Bucureşti (Metaloglobus), Călăraşi, Ripensia (Electrica) şi Mioveni. Printre acestea, cele mai interesante sunt jocurile dintre Buzău şi Farul, Metaloglobus şi Argeş sau Călăraşi şi Reşiţa. Echilibrat va fi şi Ripensia - Chiajna, în timp ce liderul CS Mioveni e marea favorită în meciul cu cu Pandurii.

Şi tot sâmbătă, dar de la ora 11:30, Petrolul o întâlneşte pe teren propriu pe ASU Politehnica. Ploieştenii au preferat să joace din nou la oră de matineu, după ce în urmă cu două etape le-a priit dimineaţa, cu Concordia Chiajna, când au câştigat cu 3-0. Ultimele două jocuri sunt programate duminică. Snagov - Rapid se va juca de la ora 11:30, iar UTA - ACS Viitorul începe de la ora 14:00 şi va fi televizat.

Program etapa a 15-a:

vineri, 1 noiembrie, ora 18:00

FK Csikszereda - Turris Oltul Turnu Măgurele - DigiSport 2, LookSport,TelekomSport 1

sâmbătă, 2 noiembrie, ora 11:00

SCM Gloria Buzău - Farul Constanţa

Metaloglobus Bucureşti - Campionii FC Argeş

Dunărea Călăraşi - CSM Reşiţa

Ripensia Timişoara - Concordia Chiajna

CS Mioveni - Pandurii Târgu Jiu

sâmbătă, 2 noiembrie, ora 11:30

Petrolul Ploieşti - ASU Politehnica Timişoara - DigiSport 2, LookSport,TelekomSport 1

duminică, 3 noiembrie, ora 11:30

Sportul Snagov - Rapid - DigiSport 2, LookSport,TelekomSport 1

duminică, 3 noiembrie, ora 14:00

UTA Arad - Viitorul Pandurii Târgu Jiu - DigiSport 2, LookSport,TelekomSport 1

Universitatea Cluj - Daco-Getica Bucureşti nu se dispută, deoarece echipa bucureşteană s-a retras din campionat.

Vizualizări: 614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: