FCU Craiova a început pregătirea primului meci la Târgu Jiu

FCU Craiova a anunţat oficial, marţi, că meciul de sâmbătă cu Progresul Pecica se va disputa pe noua arenă din Târgu Jiu. După ce au ajuns la un acord cu Primăria Târgu Jiu, oficialii echipei din Craiova au organizat deja marţi şedinţa de pregătire a meciului cu foreţele de ordine.

 Echipa lui Adrian Mititelu a jucat, de la începutul sezonului, meciurile programate pe teren propriu pe stadionul din Severin, iar în urmă cu două etape s-a mutat la Filiaşi, unde se inaugurase noua bază sportivă.

Pentru că FCU Craiova doreşte să dispute meciurile sâmbăta, pentru a avea mai mulţi suporteri în tribune, a intrat în conflict cu suporterii celor de la ACSO Filiaşi, care de asemenea doreau să îşi vadă echipa jucând sâmbăta. Pentru că FCU juca pe terenul lor, cei de la Filiaşi erau nevoiţi să îşi cheme suporterii vineri după-amiază la stadion. Pentru a nu supăra suporterii din Filiaşi, Adrian Mititelu a ales să mute echipa la Târgu Jiu, acolo unde demarase de mai mult timp discuţii referitoare la închirierea stadionului.

Oficialii echipei din Craiova au venit deja marți la Târgu Jiu şi au inspectat stadionul împreună cu administratorii bazei sportive şi forţele de ordine care vor fi prezente la meciul de sâmbătă.

FC Universitatea Craiova 1948 va debuta pe stadionul din Târgu Jiu sâmbătă, 2 noiembrie, cu începere de la ora 16:00, adversarul fiind Progresul Pecica. Meciul va constitui o premieră pentru aceasta arenă, fiind prima partidă de Liga 3 care se dispută pe acest stadion.

Consiliul Local Târgu Jiu a aprobat recent ca orice echipă să poate disputa meciuri pe acest stadion, indiferent în ce eşalon evoluează, contra unei taxe de 10.000 de lei. La Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco”, consilierii locali nu au permis echipei lui Adrian Mititelu să joace acolo, introducând o prevedere în regulament care interzice să se dispute meciuri din ligile inferioare pe stadion.

Galerie foto


Vizualizări: 2,285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: