Petrolul Bustuchin a reuşit scorul etapei și e din nou pe podium

Petrolul Bustuchin îşi revine la forma bună din debutul acestui sezon, după ce în etapa a noua a înregistrat scorul etapei prin care a revenit şi pe podium. Ştiinţa Turceni rămâne lider detaşat la judeţ şi după această etapă, iar Jiul Rovinari îşi păstrează invincibilitatea.

Campionatul judeţean Gorj a ajuns la etapa a noua, una în care în două meciuri s-a marcat de 11 ori, un prim scor al etapei fiind înregistrat de Petrolul Bustuchin, care s-a impus cu 9-2 în deplasare cu Parângul Bumbeşti Jiu. Fotbaliştii de la Bustuchin şi-au amintit că au început sezonul cu scoruri mari şi că au fost lideri în clasament în primele etape şi au reuşit din nou o victorie la scor care le ridică golaverajul la 46 de goluri marcate, fiind pe locul I într-un clasament neoficial al golurilor marcate. Manea, Negrea, Barbu, Șelaru, Gîlcescu 2 şi Berescu 3 au fost marcatorii acestui meci la care, în lipsa antrenoruluilui Alexandru Baros, care are unele probleme de sănătate, petroliştii au fost conduşi de pe bancă de către Dragoş Fugaru. „Petrolul dă semne de revenire si câştigă din nou la scor, echipa noastră a luat toate cele trei puncte de la poalele Parângului şi s-a întors pe podiumul ligii judeţene. Dedicăm acest succes antrenorului nostru, Alexandru Constantin Baros, căruia îi dorim multă sănătate şi pe care îl aşteptăm cât mai repede alături de noi”, au scos petroliştii pe pagina oficială.

Tot 11 goluri s-au marcat şi la Ţicleni, acolo unde Petrolul a învins cu 7-4 pe Avântul Baia de Fier. Petrolul Ţicleni rămâne una dintre echipele bune din Liga 4, fiind la doar un punct de podium şi cu şanse reale la titlu.

În ceea ce priveşte podiumul nu au mai existat alte schimbări, Ştiinţa Turceni merge din victorie în victorie şi este în continuare neînvinsă, după ce în etapa a noua s-a impus acasă cu 3-0 în meciul cu Ştiinţa Flacăra Roşia de Amaradia. Şi a doua clasată, Jiul Rovinari, îşi păstrează invincibilitatea după ce a remizat în ultima etapă, în deplasare, cu CS Novaci, scor 0-0. Jiul se menţine pe locul doi, dar acum se află la şase puncte de lider, iar CS Novaci a căzut de pe podium, dar este la egalitate cu Petrolul Bustuchin, ocupând locul 4 cu 17 puncte.

Galerie foto



Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: