Nu s-a luat o decizie în privinţa promovării

Știința Turceni ar putea juca în noul sezon de tranziţie în  Liga 3, dacă conducerea clubului va dori să meargă în acest eşalon. Până acum şefii celor de la Turceni nu au anunţat ce decizie au luat, dar intrenţia de a juca în Liga 3 a existat pentru că echipa s-a prezentat la turneul de baraj.

Oraşul Turceni poate înscrie echipa locală de fotbal în Liga 3 chiar dacă la ineditele turnee de baraj organizate de FRF echipa nu a ocupat un loc promovabil. Fiind vorba de sezonul de tranziţie din acest an, campioana judetului Gorj ar putea fi colegă de serie cu Gilortul şi chiar şi cu Pandurii dacă nu va rezolva problema de certificare la Comisia de Apel.

În urma unei decizii a Comitetului Executiv, FRF a aprobat un nou sistem competiţional la eşalonul trei, pentru sezonul care va debuta pe 12 septembrie 2020.  Prioritate vor avea cluburile ce au trimis deja o solicitare şi ocupantele locurilor doi la barajele de promovare.

Fiind pe lista scurtă cu astfel de echipe, Ştiinţa Turceni nu a luat oficial o decizie. „Zilele acestea vom avea o discuţie pe această temă referitor la înscrierea în Liga 3 şi apoi vom anunţa şi echipa şi federaţia”, a spus directorul sportiv al formației din Turceni, Vali Modrea, fără a preciza cum s-a primit această veste. Cu toate că erau optimişti înainte de baraj, nu se ştie acum care mai este starea de spirit la echipă după ratarea promovării directe şi dacă mai este timp pentru a se forma un lot de Liga 3, ştiut fiind că la Liga 4 jucătorii sunt amatori.

Vizualizări: 358

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: