Cojocaru: Sunt convins că vom câştiga şi Pandurii va evolua în Liga 2”

Pandurii Târgu Jiu aşteaptă în aceste zile un răspuns din partea Comisiei de Recurs a FRF la neacordarea certificării clubului pentru a putea evolua în Liga 2. Gorjenii spun că vor demonstra la comisie că au dreptate la fel cum au demonstrat şi în instanţă că Pandurii nu poate intra în faliment.

Antrenorul pandurilor, Călin Cojocaru, a precizat că s-au făcut toate demersurile pentru ca Pandurii să evolueze în Liga 2 şi că se va obţine certificarea la Comisia de Recurs. „Şi eu şi conducerea clubului am făcut toate demersurile necesare pentru a primi certificarea pentru Liga 2, ne luptăm şi sunt convins că vom avea câştig de cauză. Pandurii merită să joace chiar în Liga 1, nu la Liga 2,  dar, în acest moment trecem printr.o situaţie dificilă şi ne mulţumim momentan cu Liga 2. Dar o echipă ca Pandurii nu poate să joace în Liga 3. Am obţinut licenţa şi anul trecut în aceleaşi condiţii şi, sunt convins că şi sezonul acesta o vom obţine. Mai ales acum când am format un lot frumos de jucători şi, în curând, sper să devenim şi o echipă”, a precizat antrenorul pandurilor Accent Tv,  oferind şi detalii asupra argumentelor clubului gorjean: „Majoritatea echipelor au avut probleme cu licenţiererea. Anul acesta a fost mai dificil, din cauza pandemiei, şi noi mai ales din cauza insolvenţei. Dar, după cum ştie toată lumea, tribunalul a anulat cererea de faliment a clubului, printr.o decizie definitivă şi irevocabilă, iar acest lucru îl vom demonstra şi noi la Comisia de Recurs în zilele următoare. De altfel şi FRF a luat în calcul două variante pentru campionat iar una dintre acestea este cu Pandurii în Liga 2. Iar eu sunt ferm convins că vom câştiga şi Pandurii va evolua în Liga 2”.

În scenariile oferite de FRF echipelor pentru tragerea la sorţi a meciurilor din Liga 2 există şi acela cu 21 de echipe, printre acestea fiind şi Pandurii.

Vizualizări: 509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: