Pandurii își află marţi programul din Liga a II-a

Pentru prima dată după 13 ani de Liga I, Pandurii va afla marți meciurile pe care le are de disputat în Liga a II-a, campionatul urmând să se reia la începutul lunii viitoare.

Administratorul special al clubului, Marin Golea, este prezent la București pentru a participa la tragerea la sorți în baza căreia echipa va disputa meciurile din următorul campionat. Până atunci, principalul creditor al clubului și singurul care speră în menținerea în viață a clubului, Marin Condescu, dă asigurări că Pandurii are un lot de jucători cu care poate lupta pentru revenirea în prima Ligă. „Avem echipă de primă divizie pentru că o parte din jucători au jocuri la activ în Liga I. Ca portari îi avem pe Stanca, Popescu și Jianu, iar restul lotului e compus din Brânzan, Vodă, Rotaru, Cordoș, Daniel Lung, Ciobanu, Vodea, Drugă, Vasilescu, Celea, Zaina, Pârvulescu, Dănăricu, Trifu, Dragu, Hlistei, Darius Kovacs, Ciprian Rus, Șendroiu, Cocardă, Cioiu, Dodoi, Mărgărit și Bujor”, spune Condescu. Echipa a disputat la sfârșitul săptămânii trecute un meci amical la Alba Iulia și are programate alte două meciuri până la începerea campionatului din Liga a II-a.

„La Alba Iulia au fost peste 1000 de suporteri prezenți, iar la mijlocul terenului, înainte de a începe partida, ni s-a transmis un mesaj de bun venit. Nu știu când echipa noastră a jucat cu 1000 de spectatori în tribună la Severin, dar e important că suntem în continuare o echipă care atrage publicul. Oamenii nu uită de faptul că am fost vicecampioni și am jucat în Europa League. Acum traversăm un moment dificil, dar am convingerea că îl depășim”, transmite, optimist, Condescu.

Vizualizări: 521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: