Pandurii îşi încarcă bateriile la Alba Iulia

După succesul european de la Braga, pandurii au avut parte de câteva zile libere, dar de astăzi revin la treabă. Echipa lui Pustai minus 3 internaţionali va fi cantonată până duminică la Alba Iulia.

Pandurii au trecut de o primă perioadă de foc, cu meciuri din 3 în 3 zile în ultimele 6 săptămâni. Eric şi compania au primit 3 binemeritate zile libere după victoria de la Braga, dar de azi intră din nou în cantonament.

Nu Sibiu, ci Alba Iulia

Pustai profită de întreruperea din campionat cauzată de meciurile naţionalei cu Turcia şi Ungaria şi îşi duce elevii în cantonament. Nu la locaţia obişnuită Sibiu, ci la Alba Iulia. Gorjenii pleacă azi spre Ardeal şi revin la sfârşitul săptămânii. „Mergem la Alba Iulia pentru un stagiu de pregătire de 5 zile, până duminică, locaţie Vila Elisabeta, antrenamente pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia. Condiţiile de pregătire sunt foarte bune. Am vrut să mergem la locul nostru obişnuit, la Hilton în Sibiu, mereu am fost bine primiţi acolo, dar din păcate nu sunt locuri disponibile aşa că am ales Alba Iulia”, spune executivul Eugen Pîrvulescu.

Pandurii nu va disputa niciun meci amical în cantonament deşi cereri au fost. „Nu o să jucăm niciun amical. Tehnicianul nu doreşte jocuri de pregătire în perioada de cantonament. Am primit o invitaţie de la nou promovata în liga a treia, Metalurgistul Cugir, dar i-am refuzat”, mai spune Pîrvulescu.

Mizează pe forţa grupului

Pîrvulescu spune că e nevoie de un mini cantonament în această perioadă de pauză, chiar dacă unii jucători au strâmbat poate din nas la auzul veştii. „E o perioadă de 2 săptămâni, au nevoie de acumulări, decizia e luată de stafful tehnic. Şi eu sunt de acord, vom sta 5 zile împreună şi e nevoie să mai încărcăm bateriile, mai sunt multe jocuri până la sfârşitul anului. Plus că încercăm să-i integrăm pe jucătorii noi în grupul, în familia noastră. O să socializăm, să ieşim la o masă împreună. Forţa grupului contribuie mult la rezultatele noastre”, punctează Pîrvulescu.

3 – jucători nu merg cu Pandurii la Alba Iulia fiind plecaţi la loturile naţionale: Christou (Cipru), Matulevicius (Lituania) şi Bohale (Guineea Ecuatorială)

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: