Pandurii îşi refac forţele în două meciuri amicale

Afundaţi tot mai jos în subsolul clasamentului, gorjenii nu par să mai vadă calea de ieşire dar speră să o regăsească după o săptămână de pregătire şi revenire la Sibiu, acolo unde îşi vor încărca bateriile pentru o perioadă infernală cu opt jocuri în patru săptămâni.

Grigoraş s-a săturat să dea vina pe scandalul neprogramărilor sau pe incertitudinea legitimării unor jucători şi acum le cere jucătorilor să îşi asume vina pentru debutul prost de retur. Pentru a-i face să conştientizeze că sunt vinovaţi, Grigoraş duce echipa în cantonament la Sibiu, acolo unde speră să readucă jucătorii cu picioarele pe pământ. „Vom încerca să remediem ce se poate remedia şi principalul obiectiv e acela de a readuce echipa cu picioarele pe pământ, şi de a arăta din nou, şi prin vizionări, şi prin discuţii individuale, că aceeaşi jucători erau şi în turul campionatului. Dar aveau o altfel de atitudine”, a spus Grigoraş pentru Gorj Tv. Având acelaşi lot la dispoziţie ca şi în tur, Grig a constatat că acest debut de retur este nefast pentru echipă şi atunci caută problema acolo unde a sesizat deja că s-ar afla, în atitudinea elevilor săi care lasă de dorit.

Profitând deci de această pauză prilejuită de jocurile României cu Bosnia şi Luxemburg, antrenorul gorjenilor vrea să repună pe picioare echipa aşa cum a făcut când a preluat Pandurii. Şi la Sibiu Pandurii au parte de două meciuri cu echipe din ligile inferioare, Voinţa Sibiu şi FC Cisnădie. „În săptămâna care va urma vom avea două jocuri de verificare, primul cu Voinţa Sibiu, care e pe primul loc în Liga a doua, şi al doilea cu o echipă da Liga a treia. Şi vom încerca să schimbăm ceva la echipă în această întrerupere”, a spus Grigoraş care iniţial alesese o altă staţiune din apropiere de Braşov,  Săcele, dar a fost nevoit să schimbe locul pentru că hotelul cu care se discutase era ocupat o zi din perioada de şapte zile cât ar fi avut nevoie cei de la Pandurii de hotel.

Grigoraş spune că a fost de acord cu propunerea preşedintelui Pîrvulescu de a merge la Sibiu mai mult pentru terenuri, specificând că este foarte important să aibă şi teren bun de antrenament dar şi de jocuri amicale.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: