Pandurii joacă amicalul cu FCU Craiova la Severin

Amicalul dintre Pandurii Târgu Jiu şi FCU Craiova, care se dorea să fie jucat pe terenul de la Târgu Jiu, se va juca miercuri, de la ora 11:00,  la Severin. Oficialii de la Pandurii spun că nu au avut acces pe stadion, în timp ce primăria a replicat că nu a primit nicio cerere în acest sens.

Cu toate că Pandurii a adresat invitaţia echipei din Craiova să vină la Târgu Jiu pentru un meci amical, acum echipa din Târgu Jiu este nevoită să se deplaseze la Severin, acolo unde joacă FCU Craiova pentru amicalul de miercuri. 

Principalul creditor al clubului, Marin Condescu, spune că este o anomalie faptul că i se interzice echipei să joace pe propriul teren, pe care îl întreține. Primăria Târgu Jiu a transmis prin purtătorul de cuvânt că nu a avut nicio solicitare pentru jucare unui amical la Târgu Jiu, de la nicio echipă.

Terenul de joc de la Târgu Jiu a fost realizat de clubul Pandurii pe o structură modernă de nisip, înainte de 2013, acesta fiind prevăzut inclusiv cu instalaţie de irigare pe calculator. De la amenajarea acestuia terenul a fost în continuu îngrijit cu utilajele celor de la Pandurii, chiar şi pe perioada în care s-a lucrat la stadion.

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: