CSM Târgu Jiu a găsit inter dreapta

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu a completat şi ultimul post pe care nu avea acoperire, cel de inter dreapta. Oficialii clubului au reușit un nou transfer semnând cu interul dreapta, Irina Gabriela Neacșu.

CSM Târgu Jiu continuă întărirea lotului de handbal feminin, în vederea noului sezon competiţional, sezon în care obiectivul va fi promovarea. Irina Gabriela Neacșu este interul dreapta cu care clubul a ajuns la un acord. Handbalista, în vârstă de 20 de ani, a evoluat în precedenta ediție de campionat pentru Activ Prahova Ploiești și a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu Jiu, a informat site-ul oficial al clubului. Formația antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache s-a întărit, pe linia de 9 metri, cu o jucătoare de valoare, care a fost convocată, în primăvara acestui an, la naționala de tineret a României. Proiectul CSM și ambițiile de promovare în Liga Florilor a grupării gorjene, au determinat-o pe Irina Neacșu să semneze cu formația din Târgu Jiu: „Am venit la Târgu-Jiu, pentru că aici am găsit un proiect foarte serios și avem ca obiectiv promovarea”.

Născută în 28 septembrie 2000, Irina Neacșu este originară din București, unde a și început handbalul la Clubul Sportiv Școlar Nr. 6. Irina și-a continuat junioratul la ACS Școala 181 București, în paralel fiind inclusă și în cadrul Centrului Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea. În 2017 a făcut parte din echipa națională U17 a României cu care a câștigat medaliile de argint la Festivalul Olimpic al Tineretului European, de la Gyor, Ungaria. La nivel de senioare, Irina a evoluat sezonul trecut pentru Activ Prahova Ploiești, echipă care a terminat pe locul doi în seria C, serie în care a evoluat și CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: