Ştiinţa Turceni începe lupta pentru promovare

Campioana judeţului Gorj din acest ultim sezon va debuta miercuri în meciurile de la turneul de baraj pentru promovarea în Liga 3. Gorjenii întâlnesc miercuri campioana din Arad, CS Victoria Zăbrani, de la ora 17:30, şi duminică, de la aceeaşi oră, va juca cu ACS Progresul Ezeriș din Caraş Severin.

Știința Turceni debutează miercuri în seria de două meciuri de baraj pentru promovarea în Liga 3, jocuri pe care le va susține pe stadionul Michael Klein (Hunedoara).

Primul meci cu Victoria Zăbrani, campioana din Arad, se dispută miercuri de la ora 17:30. Echipa din Turceni se află deja de marţi la Hunedoara după ce s-a constatat oficial că nu există nici un caz de jucători infectaţi.

Testele s-au făcut la o clinică din Craiova, pentru că altfel nu se putea participa la meciurile de baraj, şi toate au fost negative. „Avem lot complet şi gânduri de promovare. Nu am putut merge la meciul de baraj al adversarelor pentru că nu am avut voie dar am văzut meciul pe internet.  Ambele echipe au părut foarte bune dar Ezeriş a practicat un joc mai deschis. Noi am plecat cu gândul la victorie pentru că altfel nu ne mai prezentam”, a declarat înaintea meciului Viorel Cojocaru, antrenorul echipei Ştiinţa Turceni, precizând că echipa se bucură de sprijinul primăriei locale pentru promovare: „Avem tot sprijinul primăriei şi avem bugetul necesar pentru a putea promova şi a rămâne în Liga 3. Echipele pe care le întâlnim au o putere financiară mult mai mare decât noi, dar ne vom bate cu ele. Avem şi noi o serie de jucători cu experienţă la Liga 2 şi 3 şi nu cred că vor avea emoţii pentru că sunt obişnuiţi cu meciuri de acest gen”.

De la ultimul meci oficial, pentru Ştiinţa Turceni a fost o pauză destul de lungă dar gorjenii spun că sunt în formă şi bine pregătiţi.

Adversarele Stiintei Turceni au remizat în primul joc de baraj din Grupa A, Regiunea 4, meci în care  Victoria Zăbrani din Arad şi Progresul Ezeriş din Caraş Severin au terminat la egalitate, scor 1-1.

Vizualizări: 444

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: