Pandurii nu poate juca meciuri amicale la Târgu Jiu

Pandurii Târgu Jiu nu a primit aprobarea Primăriei Târgu Jiu să joace meciurile amicale pe terenul de la Târgu Jiu. Meciul amical cu FCU Craiova, programat pentru miercuri, se va disputa pe terenul de la Severin, acolo unde joacă formaţia din Bănie.

Deşi Pandurii are acceptul primăriei locale să dispute la Târgu Jiu meciurile din campionat, nu a primit acceptul să dispute pe acelaşi teren şi meciurile amicale. Oficialii clubului Pandurii au solicitat să dispute pe terenul de joc meciul amical cu FCU Craiova, programat pentru miercuri, dar s-au lovit de un refuz din partea Direcţiei de Patrimoniu, în condiţiile în care terenul de la Târgu Jiu este realizat de clubul Pandurii şi întreţinut cu utilajele clubului.

În aceste condiţii, Pandurii va juca la Severin meciul amical cu FCU Craiova de miercuri, a dezvăluit la Târgu Jiu TV principalul creditor al clubului, Marin Condescu: „Echipa a primit  în folosinţă acest teren tocmai pentru a pregăti acolo jocurile oficiale şi pentru a juca meciuri amicale. Iar cei de la Direcţia de Patrimoniu vin acum şi spun că pe terenul de joc nu joacă nimeni meciuri amicale. Atunci de ce avem acest teren de joc, cum să ne pregătim dacă nu se pot juca acolo meciuri de pregătire? Fac ei teorie pe terenul trei, dar până la urmă trebuie să facă şi practică pe terenul pe care vor juca în campionat. Jucătorii trebuie să fie obişnuiţi pe terenul pe care vor juca şi de aceea s-a dus domnul Golea să ceară terenul pentru meciul amical, dar nu au fost de acord. Craiova ar fi jucat aici, dar până la urmă va merge Pandurii la Severin”.

Condescu nu exclude posibilitatea ca şi meciurile oficiale ale echipei Pandurii să se joace pe terenul de la Severin. Deja FCU Craiova s-a orientat către terenul de la Severin pentru noul sezon.

Pandurii este acum în perioada de pregătire a noului sezon şi în mai puţin de o lună jucătorii vor debuta în campionat şi au nevoie de meciuri de verificare pe propriul teren pentru a se acomoda cu suprafaţa de joc. Cu atât mai mult cu cât Pandurii are acum în lot foarte mulţi jucători noi care nu au evoluat niciodată pe terenul de la Târgu Jiu.

actualizare: Potrivit Primăriei Târgu Jiu, nu a existat nicio solicitare scrisă pentru disputarea unui meci amical pe stadion, din partea niciunei echipe.

Vizualizări: 842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: