Cojocaru: Am semnat contracte cu jucători în care am încredere

Antrenorul Călin Cojocaru a format deja un lot de peste 20 de jucători la Pandurii, cu jumătate din jucătorii păstraţi din sezonul trecut şi jumătate transferaţi recent. Acum tehnicianul va avea nevoie de meciuri amicale pentru a omogeniza lotul, primul fiind programat miercuri cu FCU Craiova.

Pandurii a păstrat în lotul pe care îl va alinia în noul sezon 14 jucători care s-au antrenat şi sezonul trecut sub comanda lui Călin Cojocaru.

Este vorba de nouă care au jucat şi cinci care doar s-au antrenat cu echipa, aceştia din urmă semnând recent contractele pentru noul sezon. Alexandru Oprita, Alexandru Krupenschi, Andrei Şendroiu, Adrian Tănăsoiu, Horațiu Peia, Albert Cornicioiu, Alexandru Cutitoiu, Ludovic Erhard şi Leonard Gheorghe sunt cei care au jucat efectiv, iar Cătălin Iovicin, Steven Goma, Emanuel Okeke, Borisav Zlataric şi Cristian Ştefan, dintre cei care doar s-au antrenat sezonul trecut cu Pandurii dar nu au fost legitimaţi.

Acestora li s-au mai alăturat acum încă şase jucători nou veniţi care deja au semnat contractele, dar şi Constantin Grecu, jucător  care revine astfel la Pandurii după mai mulţi ani în care a evoluat în Liga 1 sau eşaloanele inferioare. „Sunt bucuros că, pe lânga jucătorii mai vechi care au rămas în lot, Oprita, Krupenschi, Şendroiu,Tănăsoiu, Erhard, Peia, Cornicioiu, Cutitoiu şi Gheorghe, am reuşit să semnăm contracte şi cu acești jucători în care eu am mare încredere”, a spus antrenorul pandurilor, după ce s-au perfectat cele 11 transferuri, şase fiind jucătorii nou veniţi pe care tehnicianul i-a oprit în lot după primele două săptămâni de pregătire.

Cu lotul aproape definitivat, antrenorul Cojocaru va avea de acum ocazia să îşi vadă la lucru jucătorii în meciurile amicale care vor urma, primul fiind programat miercuri cu FCU Craiova.

Pandurii a mai avut programat un meci amical în urmă cu o săptămână, cu CSM Reșița, dar acesta s-a anulat deoarece mai mulți jucători nu primiseră rezultatele testelor COVID-19 efectuate cu o zi înainte de meci.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: