Pandurii joacă la Mediaş, dar se teme de CFR

Antrenorul CS Pandurii, Cristi Pustai, a declarat ieri că la meciul de luni de la Mediaş va fi tot lotul valid. Pustai îşi spune speranţe în meciul de la Mediaş deoarece în deplasare a avut mai mult noroc. El nu a uitat nici de obiectivul pe termen mediu impus de conducerea clubului, cinci puncte în trei meciuri. Pustai şi-a făcut calculele şi a reieşit că era bine dacă Pandurii bătea pe CFR, pentru că este singura echipă ce poate pune în pericol locul pandurilor în clasament. Pandurii este acum pe 6 cu 38 de puncte, iar Mediaş e pe 7 cu 34 de puncte.

Meciul de la Mediaş este un test şi pentru Pustai. Surse spun că dacă Pandurii nu va câştiga, Pustai va fi înlocuit. Pustai spune că nu ştie despre această variantă. În aceste zile se pregăteşte pentru meciul din deplasare. Pustai îşi stabileşte lotul, din care va face parte şi Matulevicius.

Antrenorul pandurilor regretă şi acum scorul cu CFR. Din calculele sale reiese că CFR ar putea pune în pericol locul pandurilor în clasament. „Îmi pare rău că nu s-a terminat 0-0 pentru că ţineam pe CFR la 32 de puncte pentru că o să vedeţi că singura care probabil ne mai poate afecta o poziţionare între locurile 4-6 ar fi CFR. Dar mai au meciuri dificile. Dar dacă îşi revin este o echipă puternică, de asta era foarte bun egalul. Indiferent ce se întâmplă etapa aceasta rămânem pe locul 6, dar bine ar fi să reuşim să trecem de 40 de puncte“, a declarat Pustai.

Antrenorul spune că obiectivul este să joace în Europa, dar spune că s-ar mulţumi şi cu un loc în primele şase la sfârşitul returului.  „Urmează acasă patru jocuri în care ar trebui să facem 12 puncte şi avem două deplasări la Steaua şi Vaslui. Şi ultima etapă la U Cluj, care ar putea să fie hotărâtoare pentru că în etapa aia Vasului joacă cu Astra şi Dinamo la Botoşani. Obiectivul e să participăm din nou în Cupele Europene, dar în momentul acesta dacă termină în primele 6 e bine, din punctul meu de vedere“, a mai spus Pustai.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: