Pandurii joacă miercuri restanţa de la Miercurea Ciuc

Pandurii Târgu Jiu are două meciuri mai puţin disputate decât celelalte echipe, având în vedere faptul că nu a jucat meciul de la Miercurea Ciuc dar a făcut recurs şi pentru rejucarea meciului cu Metaloglobus. Restanţa cu FK Csikszereda a fost programată pentru miercuri, cu începere de la ora 14:00.

Pandurii va juca miercuri, aşa cum a programat FRF, meciul restanţă cu FK  Csikszereda din etapa a 10-a a Ligii 2. Gorjenii vin după încă un joc pierdut acasă, unde nu au reuşit să ia nici un punct în actualul sezon, fiind învinşi în week-end de Dunărea Călăraşi, ocupanta locului doi şi una dintre candidatele la promovare în actualul sezon.

Adversarul de miercuri al gorjenilor este echipa din Miercurea Ciuc, FK Csikszereda, aflată pe locul 15 în Liga 2, cu 11 puncte. Antrenorul Călin Cojocaru consideră formaţia din Harghita ca fiind una masivă cu un joc bun acasă: „Miercurea Ciuc are o echipă puternică, masivă, care joacă destul de bine acasă. Au pierdut cu Slobozia, dar au bătut-o pe Timişoara. Dacă jucăm cum am jucat la ultimul meci, exceptând fazele fixe,  cu siguranţă vom lua puncte.  Întâlnim o echipă ca oricare alta, noi jucăm la fel cu toate echipele, nu contează pentru noi cu cine jucăm. Vrem să acumulăm puncte cu orice echipă, din păcate pentru noi nu am putut face lucrul acesta şi din cauza noastră, şi, uneori, şi din cauza arbitrilor. E frustrant că toate echipele au puncte mai multe ca noi şi unele poate nu prestează un joc mai bun ca noi, dar sunt mai pragmatice. Asta aş vrea şi eu, să adunăm puncte”.

Miercuri, 11 noiembrie, cu începere de la ora 14:00, când se joacă FK Csikszereda – Pandurii Târgu Jiu, FRF a mai programat şi o altă restanţă din etapa a 10-a, meciul CSM Reșița – Concordia Chiajna.

Vizualizări: 376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: