Pandurii joacă un meci amical cu o echipă locală de minifotbal

Pandurii Târgu Jiu  a susţint deja cinci meciuri de verificare de la reluarea pregătirii şi mai are încă patru în program. La mijlocul săptămânii, gorjenii vor mai juca un meci amical cu o selecţionată a Ligii 1 locale de Minifotbal, care se desfăşoară în Complexul Dolce Vita.

Oficialii clubului Pandurii au acceptat invitaţia lansată de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj pentru a disputa un meci amical cu o selecţionată  a Ligii 1 de Minifotbal. Meciul va fi programat  miercuri, 5 februarie, cu începere de la ora 15:00, pe unul dintre terenurile din Complexul Sportiv Municipal din Târgu Jiu.

La inițiativa conducerii ACS Minifotbal Gorj, reprezentanții clubului Pandurii Târgu Jiu au fost de acord cu organizarea unui meci de pregătire, de fotbal, între echipa de Liga 2 și selecționata Ligii 1 locale de Minifotbal de la Dolce Vita.

Antrenorul Călin Cojocaru va mai testa cu această ocazie jucătorii noi din lot, echipa intrând de luni în cantonament la baza proprie de pregătire. Lotul echipei de minifotbal va fi compus, în mare parte, din jucători de la cele mai bune 3 echipe din campionatul local, Dream Team, ACS Victoria și Peppy Dolce Vita.  „Chiar dacă vorbim de o selecționată a jucătorilor din campionatul local de minifotbal, aceștia sunt cu toții jucători experimentați pe teren mare, o parte dintre ei evoluând pentru echipele de top din Liga 4 județeană, unii fiind chiar componenți ai echipei de Liga 3, Gilortul Târgu Cărbunești”, a anunţat ACS Minifotbal Gorj.

Cei care nu intră în aceste două categorii sunt jucători retrași din fotbalul pe teren mare și care continuă să evolueze la minifotbal în Complexul Dolce Vita, mulţi dintre ei fiind chiar foşti jucători de la Pandurii.

Liga 1 de minifotbal de la Dolce Vita este în plin sezon, echipele luptându-se pentru titlul de campioană. Cele mai bune echipe se vor califica în vară la Campionatul Regional Sud-Vest, organizat de Federația de Minifotbal din România.

Vizualizări: 839

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: