Viitorul Târgu Jiu se va pregăti două săptămâni în Turcia

ACS Viitorul Târgu Jiu a încheiat prima parte a pregătirii de iarnă şi a plecat duminică în stagiul de pregătire din Turcia. Antrenorul Cristian Lupuţ a declarat că îşi va pregăti echipa în următoarele două săptămâni la Side, unde are programate şi patru meciuri amicale.

În prima parte a pregătirii ACS Viitorul Târgu Jiu a efectuat antrenamentele pe baza sportivă Luceafărul, de la Sânmartin, acolo unde în ultima săptămână a împărţit terenul cu Luceafărul Oradea, care s-a reunit mai târziu pentru a nu afecta programul celor de la ACS Viitorul.

Echipa antrenată de Cristian Lupuţ a susţinut şi un meci amical cu Luceafărul înainte de a pleca în cantonamentul din Turcia. Meciul s-a jucat la Sânmartin, iar Viitorul s-a impus cu 2-0, unul dintre marcatori fiind chiar Daniel Paraschiv, fostul golgheter al Luceafărului, transferat în această iarnă de echipa care joacă la Târgu Jiu. Pentru Viitorul acesta a fost al doilea test desfăşurat în această iarnă, după ce a învins cu  5-1 cu Debrecen II, din Ungaria.

Cu această ocazie antrenorul Cristian Lupuţ şi-a analizat pentru ultima dată jucătorii înainte de a stabilit lotul pe care se va baza în cantonamentul din Turcia, acolo unde echipa a plecat duminică.  Lotul pe care acesta s-a bazat i-a avut în componenţă pe: Bodea, Chelariu, Oros, Toma, Dragu, Negrean, Chiorean, P. Mitrică, Băciuţ, Vl. Rusu, Bădăuţă, Moga, Trip, Yabre, Misăraş, Ciul, Parnău, Prejmerean, Gârbiţă, Cioiu, Paraschiv, D. Buia, V. Pop, Băican, Preoteasa, Core şi Dunca.  În cantonamentul de la Side, ACS Viitorul are programate şi patru meciuri amicale, după cum preciza antrenorul Lupuţ: „Vom efectua un cantonament de două săptămâni în Turcia, unde vom juca cu TSKA II Moscova, apoi cu o altă echipă din liga secunda a Rusiei, dar şi Ungariei, iar cel de-al patrulea adversar urmează să fie stabilit între timp, de organizatori dar vor fi patru amicale”.

ACS Viitorul Târgu Jiu a încheiat anul 2019 pe locul 12 în clasament, cu 27 de puncte acumulate.

Vizualizări: 454

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: