Pandurii joacă vineri primul amical al verii, cu FC Hermannstadt

Pandurii Târgu Jiu continuă pregătirea în cantonamentul de la Târgu Jiu cu acelaşi lot cu care s-a reunit, un lot în care predomină jucătorii tineri. Gorjenii vor avea programat vineri după-amiază, la ora 17.30, primul test amical al verii, cu FC Hermannstadt, o echipă aflată tot în reconstrucţie ca şi Pandurii.

Pandurii Târgu Jiu continuă pregătirea pe terenul trei din baza sportivă de la Târgu Jiu, cei 28 de jucători aflaţi acum la pregătire fiind cazaţi împreună la hotelul clubului. Echipa din Târgu Jiu are noroc că dispune  de o bază proprie de pregătire unde are la dispoziţie două terenuri de antrenament, dar şi condiţii de recuperare după efort, bazine de refacere şi saună, dar şi o sală de forţă, toate aflate la cantonamentul de la Centrul de Copii şi Juniori al pandurilor. „Pandurii are în acest moment ceva ce nu multe echipe au, o bază sportivă care nu mai există nicăieri în România”, remarca recent fostul preşedinte Marin Condescu, pe mandatul căruia s-au şi construit toate acestea. Antrenorul Adrian Bogoi a programat în cursul acestei săptămâni câte două antrenamente pe zi, iar vineri are programat un prim test amical cu FC Hermannstadt.

Şi juniorii convocaţi de antrenorul Adrian Bogoi la pregătire cu Pandurii se află acum în cantonament cu prima echipă, o parte dintre aceştia urmând să facă parte din lotul care vineri va merge la Sibiu, chiar dacă abia au trecut de 16 ani. După această primă săptămână de pregătire centralizată, Adrian Bogoi a anunţat că va renunţa la o parte dintre juniorii care nu au convins, având promisiunea conducerii că vor fi aduşi încă cinci jucători.  

Adversarul de la acest prim amical este o echipă de Liga 1, dar care a renunţat la mulţi dintre jucătorii cu care a încheiat sezonul şi construieşte un nou lot. Echipa din Sibiu a jucat deja un prim amical, la finalul săptămânii trecute, cu nou promovata în Liga 2 CSM Reşiţa, scor 1-0, iar marţi a câştigat, cu 8-0, meciul susţinut în compania formaţiei Viitorul Şelimbăr, nou-promovată în Liga 3. Golurile au fost marcate de Răzvan Dâlbea (penalti), Cordea (două), Tsoumou, Bg. Rusu, I. Stoica, Petrişor Petrescu (penalti) şi Yazalde.  În prima repriză, pentru FC Hermannstadt au evoluat Pop - Măţel, Viera, Dandea, Niţă, Dâlbea, Offenbacher, Sîntean, Caiado, Buzan, Tsoumou iar după pauză, antrenorul Costel Enache a trimis în teren formula Novo - Tătar, Luchin, I. Stoica, Sg. Popovici, P. Petrescu, Dumitriu, Vodă, Cordea, Bg. Rusu, Gabriel. Pentru Hermannstadt a evoluat în ambele partide amicale jucătorul celor de la Pandurii Alexandru Vodă, care se află în probe la echipa din Sibiu.

Vizualizări: 996

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: