Pandurii, la două etape de excludere din Liga I

Şeful Ligii, Dumitru Dragomir, a anunţat neprogramarea în campionat a echipei gorjene dacă nu achită un milion de euro către Dinamo. Ultimatulul pentru plata sumei sau pentru o eventuală înţelegere de plată cu Dinamo expiră în această seară, în caz contrar meciul cu Oţelul de duminică nu va avea loc. Pandurii n-au comentat prea mult ieri aceaastă nouă mutare a şefilor fotbalului, gândită la cel mai înalt nivel, preşedintele Condescu asnunţând pentru azi la ora 12:00 o conferinţă de presă la Marriott pentru a face dezvăluiri în acest caz.

Dezafilierea echipei Pandurii nu a fost pe ieri pe ordinea de zi a Comitetului Executiv dar Pandurii au primit o altă lovitură sub centură.

Pe lângă ameninţarea că nu joacă cu Oţelul, un al doilea ultimatum a fost lansat de şeful ligii până luni când, dacă nu vor plăti, Pandurii nu va fi programată nici la meciul cu Dinamo. Iar două neprogramări echivalează cu excluderea din campionat aceasta fiind probabil cauza pentru care Sandu nu a mai cerut dezafilierea. Ar mai fi de precizat că acest caz a ajuns şi pe masa celor de la TAS, tribunalul de la Laussane urmând să dea verdictul în aceste zile. Reţinerea lui Mircea Sandu în a dezafilia Pandurii e legată mai ales de acest din urmă aspect, FRF având deja la activ o serie de ilegalităţi dezvăluite în ultima perioadă de Condescu. O altă mişcare greşită a federaţiei ar putea duce la rândul ei la dezafilierea acesteia de la forurile internaţionale.

Condescu: „Nu o să ajung la niciun acord cu Dinamo”

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, a declarat că nu intenţionează să ajungă la un acord cu Dinamo deoarece dreptatea este de partea sa. " Dacă Mircea Sandu nu a propus dezafilierea aşa cum ameninţa înseamnă că avem dreptate. Nici nu mă interesează că nu ne-a programat Liga Profesionistă de Fotbal, sunt intimidări de doi bani. O să ne programeze, nu e nici un fel de problemă. Prima înfrângere a lor este astăzi. Dacă nu ne dezafiliază înseamnă că toate acţiunile noastre sunt legale. Dacă fiecare dintre noi abandonăm când ne luptăm cu sistemul, până la urmă sistemul te îngenunchiază. În două săptămâni de zile se decide totul. Nu jucăm un meci cu Oţelul, considerăm că am pierdut cu 3-0 pe teren. Nu o să ajung la niciun acord cu Dinamo pentru că avem dreptatea de partea noastră. Dacă acceptăm chestii de genul ăsta, nu mai ştim pentru ce luptăm", a declarat Condescu. Condescu  afirmă că Mircea Sandu se află în spatele acestui scandal şi spune că azi va face dezvăluiri în acest caz: "Lucrurile sunt pe calea cea bună. Dacă nu au luat în discuţie în Comitetul Executiv dezafilierea noastră atunci ei sunt în defensivă. Faptul că ei au anulat şi conferinţa de presă de după Comitetul Executiv spune multe. Mircea Sandu se lăuda că ne dezafiliază, dar acum de ce nu se mai bate cu pumnul în piept- Acum încearcă şiretlicuri care se practică într-o lume cu mafioţi, cu şantaj. Într-o lume normală nu s-ar întâmpla aşa ceva", a încheiat preşedintele Condescu care azi organizează o conferinţă de presă la Bucureşti, la Hotel Marriott, pentru a prezenta dovezile care demonstrează că Pandurii au dreptate în cazul Iordache.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: