Pandurii, lider solitar după 6 etape !

Deja se îngroaşă gluma. Lider încă din prima etapă, Pandurii Tg-Jiu nu scade ritmul, aşa cum s-ar fi aşteptat mulţi. Ba mai mult, trupa lui Grigoraş are acum 3 puncte avans la vârf, după ce Steaua a clacat la Vaslui.

Pandurii e surpriza plăcută a campionatului. Cu 5 victorii şi un singur egal, la Vaslui, gorjenii îi privesc de sus pe toţi granzii din liga 1. Maxim şi compania au 3 puncte avans de Steaua, 5 de Dinamo şi Vaslui şi 7 de Rapid şi CFR Cluj!

Grigoraş speră să menţină ritmul

Pandurii lui Grigoraş i-au luat pe toţi prin surprindere cu startul aproape perfect de sezon. Maxim şi compania nu doar practică un joc plăcut ochiului, ci şi obţin rezultate pe măsură. De fapt asta e şi diferenţa faţă de anul trecut. Şi atunci, gorjenii practicau tiki taka din plăcere dar de multe ori clacau, în special în deplasări. Cu câteva implanturi reuşite însă, echipa a devenit mai matură şi poate şi un pic mai lipsită de ghinion. Aşa se face că după 6 etape, pandurii au învins rând pe rând pe U Cluj, Mediaş, Ceahlăul, Oţelul şi Iaşi şi au remizat la Vaslui. „Pandurii, o surpriză plăcută. Nu ne aşteptam, e greu să te aştepţi când schimbi foarte mulţi jucători într-o perioadă scurtă. Trebuie felicitaţi jucătorii pentru modul cum s-au pregătit şi abordează partidele, rezultatele obţinute. Sper să nu ne oprim aici”, îi avertizează Grigoraş pe rivali.

Titlul, himeră sau vis posibil?

Ritmul susţinut al pandurilor îi fac deja pe specialişti să ia în calcul posibilitatea ca titlul să ia drumul Tg-Jiului. Poate părea o himeră dar probabil acelaşi lucru s-a crezut şi de Unirea Urziceni în 2009 şi de Oţelul Galaţi anul trecut. Vorbim aici de două echipe care au obţinut titlul de campioană prin disciplină aşa că de ce nu ar putea repeta isprava şi o echipă care joacă entuziasmant? „Trebuie să fim realişti, să analizăm foarte bine toate aspectele vizavi de echipă. Suntem într-o perioadă foarte bună. să nu anticipăm ce va fi în etapa 33 sau 34. Să fim realişti, în jurul echipei am auzit că suntem favoriţi la titlu, chestii care te pun pe gânduri. Ştiu că pretenţiile au crescut, odată ce înveţi lumea cu rezultate bune şi pe măsură, când echipa joacă mai slăbuţ şi nu atât de entuziasmant, atunci se trece în partea cealaltă, am jucat prost, am avut noroc sau mai ştiu eu. E nedrept să vorbim aşa de o echipă”, spune Grigoraş care pesemne a făcut analiza la rece a meciului de la Iaşi. La cald, chiar antrenorul admisese că echipa sa a făcut cel mai slab meci al sezonului şi a câştigat cu noroc.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: