Ce șanse are Universitatea Craiova la titlu: „Rădoi are în ADN-ul lui performanța”

Dinu Gheorghe, fost președinte de club în prima ligă, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live unde s-au dezbătut șansele la titlu ale Universității Craiova. Acesta consideră că șanse există pentru că antrenorul Universității are în ADN performanța, dar spune că echipa mai are nevoie de jucători.

Dinu Gheorghe mizează pe pofta de performanță a antrenorului Mirel Rădoi, cu mențiunea că patronul Mihai Rotaru trebuie să îi acorde timp și libertate, pentru a putea aduce titlul în Bănie. Și spune că ar trebui să mai aducă și doi jucători de valoare. „Eu cred că dacă Craiova va reuși la finalul sezonului regulat să fie la trei-patru puncte de primul loc are șanse mari la titlu. Mizez pe Rădoi. Dacă Rotaru înțelege că echipa asta mai are nevoie de doi jucători, atât le mai trebuie după părerea mea, doi jucători titulari care să fie peste media echipei, se pot bate la titlu. Rădoi are în ADN-ul lui performanța și va reuși să o transmită și echipei, o să vedeți. Dar îi trebuie 2-3 victorii legate, să facă nouă puncte legate și în momentul ăla o să vedeți altă încredere, altceva la Craiova”, a spus și Dinu Gheorghe.

După cele zece meciuri disputate până acum, Universitatea Craiova ocupă locul 4, cu 17 puncte, având și un meci restant.

Vizualizări: 339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: