Pandurii, meci greu cu CSU Craiova

Antrenorul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Edi Iordănescu, a declarat joi, într-o conferință de presă, că se așteaptă ca meciul cu CSU Craiova să fie mai dificil decât cel cu ASA Târgu Mureș, punctând că doi jucători sunt accidentați, iar alți doi sunt suspendați.

Partida Pandurii Târgu Jiu — CSU Craiova, din etapa 25 a Ligii I, se va disputa luni, 22 februarie, de la ora 18,00, pe Stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

"Întâlnim un adversar cu multă calitate care a subperformat. Lotul avut la dispoziție putea emite pretenții la play-off, acum mai au șanse extrem de mici. Situația care este și acolo nu este ușoară și sigur toate astea și-au pus amprenta pe evoluția lor. CSU vine după o victorie, mai ales maniera în care a fost obținută impresionează, în 10 oameni au avut controlul total al meciului, fizic, tactic, au avut marile ocazii. A fost o singură echipă pe teren, nu critic echipa din Ploiești, spun ce am văzut. Vor veni motivați, nu mai au nimic de pierdut. Probabil au ambiția și orgoliul de a arăta că puteau fi și ei în play-off", a precizat Edi Iordănescu.

Antrenorul gorjenilor s-a plâns de problemele de lot pe care le are. „Avem probleme mari, doi accidentați și doi suspendați. Vreau să fim pregătiți la ora jocului. Mă aștept la un meci mai greu decât cel de la ASA. Trebuie să surprindem. CSU are multă calitate individuală, are jucători care pot face diferența, speculează bine spațiile. Trebuie să fim atenți, să nu ne pierdem concentrarea, să nu ne dezechilibrăm”, a spus Iordănescu.

AMICAL

Meciul amical dintre Pandurii Târgu Jiu şi Minerul Motru s-a încheiat cu scorul de 3-0 după golurile marcate de Wellington, Pleaşcă şi Celea.

Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: