Pandurii, meci prost pierdut în prelungiri

Pandurii a pierdut din nou acasă, scor 0-1, de această dată fiind învinsă de CFR Cluj, echipă ironizată înainte de meci de preşedintele executiv Eugen Pârvulescu, care spunea despre clujeni că sunt mai aproape de retrogradare, decât de cupe. A fost nevoie de un singur meci pentru ca Pandurii, pe locul 6, să fie urmată în clasament de CFR. Golul victoriei a fost marcat în minutele de prelungiri de Piccolo, dintr-o fază în care gorjenii au reclamat un fault.

Dacă în meciul precedent, de la Dinamo, Pandurii a câştigat printr-un gol marcat în prelungiri, de această dată roata s-a întors. CFR a marcat în ultimul minut de prelungiri şi a plecat de la Târgu Jiu cu trei puncte, fiind prima victorie a antrenorului Vasile Miriuţă.

Meciul a avut puţine faze de poartă, clujenii având scuza salariilor neluate de patru luni, dar şi a faptului că au lipsit din teren două piese importante, Cadu şi Camora. Pandurul Nicoară a scăpat de câteva ori în banda stângă, dar nu i-a ieşit nicio centrare. Argentinianul Giusti putea deschide scorul pentru Pandurii chiar înainte de pauză, dar a întârziat şutul, iar când a trimis spre poartă, Felgueiras a reuşit să blocheze.

Dacă în prima repriză s-a jucat prost, în a doua meciul a fost şi mai slab, spre nemulţumirea spectatorilor. Un joc fără ritm, fără viteză, care părea să se îndrepte spre un echitabil 0-0. Ultima fază a meciului a adus însă victoria oaspeţilor, când Rada a prelungit incredibil, din piruetă, un balon centrat din corner, iar Piccolo a înscris cu poarta goală.

Pustai a acuzat arbitrajul

Suporterii pandurilor i-au cerut din nou demisia antrenorului Cristi Pustai, dar acesta a dat vina pe arbitrul central Adrian Cojocaru. "A fost o manieră destul de baschetbalistică de arbitraj. Nu pot să spun că Cojocaru a ţinut nu ştiu cu cine, dar a arbitrat baschetbalistic. La gol cred că a fost fault în atac, jucătorul a primit un cot în cap. Dar asta este, am pierdut cu 1-0, deci e rezultatul corect. Din nouă puncte pe teren propriu am făcut doar unul. Sper să-şi revină Matulevicius, că avem nevoie de un atacant acolo, în faţă. Până în mai se joacă campionatul. Suporterii probabil au fost învăţaţi cu altfel de jocuri aici la Târgu Jiu, dar noi am adus multe puncte din deplasare. E greu, oamenii îmi cer demisia la fiecare etapă, mergem înainte. Avem un obiectiv de îndeplinit, să sperăm că-l vom îndeplini", a declarat Cristi Pustai la Digi Sport. După golul lui Piccolo, fanii gorjenilor au scandat numele lui Petre Grigoraş. În ultimele meciuri, gorjenii au avut o singură victorie, o remiză şi patru eşecuri.

LOC

După 25 de meciuri, Pandurii se află pe locul 6 cu 38 de puncte, în timp ce CFR Cluj a urcat pe şapte cu 33 de puncte. 

“Oamenii îmi cer demisia la fiecare etapă, dar mergem înainte să ne îndeplinim obiectivul, care se îndepărtează însă”.     Cristi Pustai, antrenor Pandurii

Pandurii Târgu Jiu: Gliwa - Pleaşcă, Paraskevas, Erico, Momcilovici - Elton, Breeveld, Distefano - Ciucur (Nistor '46), Giusti (Buleică '68), Nicoară (Bud '71). Antrenor: Cristian Pustai.

CFR Cluj: Felgueiras - Maftei, Piccolo, Rada, Lopes - Monroy, Djokovici - Deac (Ammari '85), Rui Pedro (Negruţ '74), Costea (Tade '67) - Ogbu. Antrenor: Vasile Miriuţă.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: