Pandurii, misiune aparent uşoară la Cluj

Pandurii sunt convinşi ca meciul de la Cluj se va juca in ciuda problemelor grave prin care trece Universitatea. Clujenii au intrat în grevă după derbyul cu CFR şi au fost convinşi cu greu să revină la antrenamente. Casele de pariuri au blocat deja meciul care se va disputa vineri pe Cluj Arena.

Pandurii au şanse mari să continue tradiţia cu U Cluj. Din 7 întâlniri directe în liga 1, gorjenii au câştigat până acum 4 şi au remizat de 3 ori.

Se alege praful de U ?

Clujenii au revenit la antrenamente după câteva zile de grevă. Universitatea trece însă în continuare prin probleme groaznice. Jucătorii sunt neplătiţi de mai multe luni de zile şi unii dintre ei se gândesc să nu intre pe teren la meciul cu Pandurii.  Fanii clujeni chiar au făcut chetă la meciul cu CFR şi au strâns 6.500 de lei pentru jucători! Jucători care au ajuns la limita răbdării şi chiar au dat peste! Brazilianul dos Santos i-a provocat o fractură de os zigomatic colegului Mihai Roman după o bătaie la antrenamente! Pîrvulescu crede însă că „şepcile roşii” vor trece peste toate aceste probleme şi vor trata serios meciul de vineri. „Cred că se va juca partida de la Cluj, este un meci important, trei puncte importante puse în joc şi e păcat să nu luăm cele trei puncte. Universitatea a pierdut greu cu CFR, chiar dacă sunt probleme financiare acolo, sunt jucători de caracter şi ne aşteaptă un meci greu”, crede Pîrvulescu.

„Normal că suntem favoriţi prin prisma clasamentului şi al jocului prestat de echipa noastră până acum. Avem atuurile pentru a ne întoarce de acolo cu ele trei puncte. ne dorim să câştigăm meciul.” Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv Pandurii

„La Cluj ne aşteaptă un meci dificil, chiar dacă cei de acolo au o situaţie foarte grea, nu şi-au primit banii de foarte mult timp. Eu sunt covins că sunt dornici să demonstreze că merită să joace în prima ligă, niciunul nu se gândeşte că va rămâne acolo şi de la anul. Cel mai important va fi să obţinem o victorie şi să ne refacem moralul.”  Alex Maxim, Pandurii

Pandurii, şi ei cu probleme !

Pandurii au şi ei problemele lor. Unguruşan şi Viera sunt suspendaţi din cauza cumulului de cartonaşe pentru meciul de la Cluj în timp ce Ibeh şi Grigoraş junior sunt accidentaţi de lungă durată. În plus Lemnaru şi nigerianul Godwin Onyeka fac doar alergări uşoare şi sunt incerţi pentru Cluj. Cazul lui Băcilă e ceva mai special. Mijlocaşul nu e prezent la antrenamente. Şi asta pentru că a plecat să-şi scoată o tijă din picior, care i-a fost implantată după accidentarea groaznică din septembrie anul trecut la meciul cu Steaua. Culmea, pandurii au probleme şi la antrenor! „Grig are ceva probleme medicale, este răcit cobză sper să se refacă până la ora meciului”, spune Pîrvulescu.

11-le probabil pentru meciul cu U Cluj: Mingote – Pleaşcă, Rusu, Mamele, Vlad – Răduţ, Nistor, Voiculeţ – Maxim, Matulevicius, Cristea (Karim).

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: