Pandurii, mulţumiţi de stagiul de la Sibiu

Pandurii au încheiat stagiul de pregătire de la Sibiu mulţumiţi. Ieri după-amiază echipa a revenit la Târgu-Jiu unde se va antrena doar azi şi apoi va pleca spre Severin.

Stagiul de la Sibiu pare să fi fost unul benefic pentru elevii lui Grigoraş care s-au întors de acolo cu două victorii în amicale. Grigoraş a precizat că va mai face totuşi azi un antrenament după care va merge cu echipa la Severin unde terenurile de pregătire sunt mai bune. „Se ştie că starea terenurilor de la noi nu este cea mai bună de aceea am ales Sibiul unde am găsit terenuri cu o suprafaţă foarte bună. Pentru că şi noi jucăm în acest retur tot pe un teren foarte bun, la Severin. Am preferat să ne antrenăm în condiţii asemănătoare terenului de acolo”, a precizat preşedintele Pârvulescu care spune că starea de spirit a echipei este una bună.

Grigoraş e şi el la fel de optimist în ceea ce priveşte starea psihică a jucătorilor. „Sperăm că s-a îmbunătăţit mult starea fizică şi psihică a jucătorilor după acest stagiu şi avem speranţe în evoluţii mult mai bune”, a spus antrenorul care se plânge totuşi de numeroasele accidentări chiar dacă unii jucători au revenit la pregătire: „Sunt multe accidentări şi se adună, nu am ce face. Fotbalul e joc de contact şi pe lângă contact mai intervine şi prostia omenească dar asta este.

Cardoso are program separat dar se antrenează destul de bine şi revine, poate până la meciul cu CFR, măcar o repriză poate fi apt. Băcilă a început şi el alergarea dar se pare că nu va juca cu CFR dar e posibil să joace la meciul cu Craiova”. Pe lângă cei doi mai lipsesc de la antrenamente Matei, Brata şi Voiculeţ în ultimul caz nefiind încă stabilit un diagnostic.

Vizualizări: 86

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: