Pandurii negociază cu un antrenor din Liga 3

Tiberiu Bălan  ar putea fi noul antrenor al echipei  Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii au purtat luni discuţii cu mai mulţi tehnicieni care să  preia echipa din Liga 2 dar antrenorii cu CV au declinat oferta, oficialii clubului din Târgu Jiu oprindu-se la Tibi Bălan, fost antrenor al formaţiei de Liga 3 FC Voluntari 2.

Aflaţi pe  unul din locurile ce duc în Liga 3, gorjenii de la Pandurii caută antrenor principal, după ce Adrian Bogoi a ales luni să plece de la Târgu Jiu. Bogoi a lăsat echipa pe locul 18 în clasament, cu doar şapte puncte, şi cu un lot destul de tânăr, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Pandurii a ajuns în subsolul ligii secunde. Cu jucători tineri, lipsiţi de experienţă, fără bani şi jucând pe un teren sintetic până acum, oricărui antrenor i-ar fi fost greu să facă mai mult decât Adrian Bogoi. Din acelaşi motiv şi primele nume aflate pe lista gorjenilor au declinat ofertele, fiind vorba de italianul Nicolo Napoli şi Emil Săndoi.

Luni seara gorjenii au purtat discuţii şi cu Tibi Bălan, antrenorul de 38 de ani, care a pregătit până acum doar o formaţie de Liga 3, fiind aproape de a deveni antrenorul principal al echipei Pandurii.

Acesta este aşteptat marţi la Târgu Jiu şi, dacă se va ajunge la un acord, Tibi Bălan ar putea debuta vineri pe banca Pandurii, la meciul Universitatea Cluj. În aceste condiţii Pandurii Târgu Jiu îşi vor inaugura noul stadion cu un nou antrenor principal.

Născut la Ocna Mureş, în judeţul Alba, Tiberiu Bălan a jucat, în cariera sa, la FC Voluntari, U Cluj, Rapid, Gaz Metan Mediaş, Electromagnetica, Sportul Studenţesc, FC Timişoara, Unirea Urziceni şi Steaua. Ca antrenor Tibi Bălan a pregătit doar echipa a doua  a celor de la FC Voluntari, formaţie care activează în Liga 3.

Vizualizări: 888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: