Pandurii, neschimbaţi în noul sezon

Petre Grigoraş e un antrenor exact pe placul bossului Condescu. Nu cere jucători noi şi merge pe ideea de continuitate. Oţelul Galaţi e modelul lui Grig, echipă formată cu investiţii minime şi rezultate perfecte.

Pandurii, versiunea 2011-2012 e aproape identică cu cea din sezonul trecut. Cu toate astea pretenţiile au crescut. Gorjenii vor în primele 10 locuri, feriţi de grijile retrogradării.

Oţelul, modelul perfect

Grigoraş e genul de antrenor care lucrează în linişte dar cu rezultate foarte bune. Grig a pus pe roate proiectul Oţelului care a fost finalizat în acest an prin Dorinel Munteanu cu un titlu de campioană. Omogenitatea a fost cheia succesului pentru gălăţeni care au jucat sezoane bune în aceeaşi formulă până să culeagă roadele muncii. Grigoraş încearcă aceeaşi strategie şi la Pandurii şi nu a adus decât doi jucători noi, Rusu şi Cristea, şi ei reveniţi după împrumuturi. „Normal că omogenitatea contează foarte mult. Uitaţi-vă la Oţelul ce înseamnă omogenitate, să nu pierzi din jucătorii de bază şi să vii cu 2-3 implanturi”, spune Grig.

Cum ar putea arăta Pandurii în noul sezon:

4-4-2:  Lazar – Rusu, Viera, Chiricheş, Grecu – Băcilă, Voiculeţ, Pintilii, Cardoso (Cristea) – Lemnaru, Stromajer

4-3-3: Lazar – Rusu, Viera, Chiricheş, Grecu – Voiculeţ, Pintilii, Vranjes – Băcilă, Lemnaru, Cardoso (Cristea)

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: