Pandurii nu scapă de blestemul terenului propriu

Pandurii a reuşit o primă victorie în acest sezon, dar nu scapă de blestemul terenului propriu. Echipa din Târgu Jiu nu a reuşit să câştige nici un meci pe noul stadion de la Târgu Jiu de la inaugurarea acestuia din urmă cu un an.

Pandurii Târgu Jiu a rămas tot fără victorie pe teren propriu şi după meciul restanţă cu Farul Constanţa. Gorjenii au pierdut la limită, scor 0-1, după un joc bun în faţa echipei pregătite de Ianis Zicu.

Gorjenii sperau să spargă blestemul eşecurilor de pe terenul propriu şi să câştige meciul cu Farul. Deşi echipa pregătită de Călin Cojocaru a început bine jocul şi spera să se impună de această dată, jucătorii de la Pandurii nu au reuşit victoria.

Gazdele au reuşit să se apropie de poarta adversă după ce Vaida reușise să pătrundă până în careul advers, dar a şutat pe direcția portarului Dur-Bozoancă, iar acesta a respins în lateral.

Cei de la Farul au deschis scorul în minutul 34 după un corner de pe partea dreaptă fructificat cu călcâiul de Marius Leca, din 3 metri.

În ultimul minut al reprizei I, cei de la Pandurii au avut ocazia egalări după o lovitură liberă de la 17 metri, execută în forță Velcotă, dar mingea a trecut puţin peste transversală. În repriza a doua Pandurii au încercat în zadar să desfacă apărarea oaspeţilor dar nu au reuşit să înscrie deşi golgheterul gorjenilor, Martin Remacla, a ratat două ocazii de a marca. Nici la acest meci gorjenii nu au scăpat de cartonaşele roşii, Bakary Jaiteh primind al doilea cartonaş galben din acest meci şi apoi fiind eliminat.

Pandurii – Farul Constanţa 0-1

Stadion: Municipal (Târgu Jiu – Gorj);

Arbitru: Mircea Ardelean (Arad); Asistenți: Cristian Daniel Ilinca (Craiova) și Cristian Nicolae Lucaci (Baia Mare); Observatori: Ioan Mureșan (Timişoara) și Dumitru Paraschiv (Drobeta Turnu Severin).

Pandurii: Aldescu – Erhard, Moisie, C-tin Grecu (cpt.) – Jaiteh, Buaben (Andr. Dobre 83) – Luzemo (Bunga 46′), Felipe Acosta, Remacle, Ct. Vaida (Zaborowski 79) – Velcotă (Dodoi 46′). Rezerve: Iovicin – Leo. Gheorghe, Al. Vasilescu, Habet, Nic. Cotolan

Antrenor: Călin Cojocaru.  Eliminat: Bakary Jaiteh 70′ (cumul de cartonașe galbene)

Farul: Dur-Bozoancă – Băjan, M. Leca (Cărăruș 58), V. Lică, D. Panait, Fl. Bălan (Rob. Silaghi 90), Bîrnoi, Antoche (cpt.), Al. Stoica (Ant. Cruceru 58), Banyoi, Măzărache (Carabela 85). Rezerve: Agachi – Șt. Rus, Hordouan. Antrenor: Ianis Zicu.

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: