Coronavirusul a lăsat Universitatea Craiova fără fundaş dreapta

Craiovenii au aflat că Vătăjelu are coronavirus astfel că au rămas fără ultimul fundaş dreapta pe care l-au putut folosi. În aceste condiţii Papp va debuta pentru Craiova în meciul cu Hermannstadt.

Problemele de lot se acutizează la Universitatea Craiova, unde virusul COVID 19 a mai făcut o victimă, fundaşul Bogdan Vătăjelu. Reprofilat fundaş dreapta, după ce unicul jucător de pe acest post, Ştefan Vlădoiu, s-a infectat cu coronavirus, Vătăjelu a avut evoluţii bune în meciurile cu Dinamo şi Academica Clinceni. Tocmai când îşi intrase în formă, jucătorul revenit în Bănie anul trecut, de la Sparta Praga, a fost descoperit pozitiv cu COVID 19. „Din păcate, unul dintre fotbaliștii echipei noastre a fost depistat pozitiv în urma testării Covid-19. Acesta este asimptomatic și îi dorim însănătoșire grabnică”, a anunţat clubul din Bănie.

În aceste condiţii, pentru meciul cu Hermannstadt, de sâmbătă, ora 21.30, de la Mediaş, antrenorul Cristiano Bergodi ar putea apela la o nouă variantă pe postul de fundaş dreapta, după ce acolo au jucat nu mai puţin de 5 jucători: Vlădoiu, Vătăjelu, Bălaşa, Olteanu şi Mitran.

Găselniţa lui Bergodi este Paul Papp, care şi-a revenit recent după ce şi el fusese în izolare, având coronavirus, a informat Pro Sport.

Vestea bună ar putea fi însă revenirea în următoarele zile a lui Ştefan Vlădoiu, care a fost negativ la ultima testare, dar nu se ştie încă dacă va face parte din lot pentru meciul din week-end. În schimb, la retestarea de luni, Alex Câmpanu şi Vladimir Screciu au fost încă o dată pozitivi şi vor rămâne în izolare.

Paul Papp, Alexandru Tudorie, Vladimir Screciu, Ştefan Vlădoiu şi Alexandru Câmpanu sunt jucătorii de la Universitatea Craiova care au avut sau au coronavirus, formaţia din Bănie fiind una dintre cele mai afectate echipe de acest virus în actualul campionat.

Vizualizări: 689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: