CSM Târgu Jiu va juca în cupă la Sala Transilvania din Sibiu

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu va debuta la începutul lunii viitoare în prima competiţie naţională de baschet. Gorjenii vor juca în Cupa României, iar turneul la care sunt repartizaţi gorjenii este găzduit de Sala Transilvania din Sibiu, acolo unde se dispută jocurile din grupa C.

Federaţia Română de Baschet a anunţat printr-o postare pe contul oficial de facebook care sunt oraşele care vor găzdui cele trei turnee din prima fază a Cupei României. CSM Târgu Jiu se va deplasa la Sibiu pentru meciurile din Grupa C. Partidele se vor desfășura în perioada 10-13 noiembrie la Sala Transilvania din Sibiu.

Turneele din prima fază a întrecerii masculine a Cupei României au fost reprogramate, orașele-gazdă rămânând aceleași, ca în programarea inițială, se arată în comunicatul FRB.

Echipa din Târgu Jiu ar fi trebuit să se deplaseze la Sibiu săptămâna trecută pentru jocurile din Cupa României dar turneul s-a anulat din cauza numeroaselor cazuri de coronavirus din baschetul românesc, chiar şi clubul gorjean având trei cazuri printre jucători. Atunci Federaţia Română de Baschet a decis să amâne şi startul campionatului şi a schimbat strategia de testare a jucătorilor. Echipele vor fi nevoite să prezinte două teste negative de COVID-19 înainte de cazarea la hotel pentru turneu Acestea vor trebui efectuate cu 7 zile și cu 48 ore înainte ca jucătorii și staff-ul tehnic al formațiilor participante la întrecerile sportive să se deplaseze la meciuri.

Grupa A / București

U-BT Cluj-Napoca, Dinamo-Știința, BCMU Pitesti, CSM Galați

Grupa B / Oradea

CSM CSU Oradea, Steaua București, SCM U Craiova, Athletic Constanța, CSM VSKC Miercurea Ciuc

Grupa C / Sibiu

BC CSU Sibiu, SCM Timișoara, CSO Voluntari, CSM Târgu Jiu

Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: