Zicu are emoții înaintea restanței cu Pandurii

Pandurii Târgu Jiu va juca miercuri meciul restanţă din etapa a 7-a a Ligii 2 cu Farul Constanţa. Antrenorul oaspeţilor recunoaşte că se teme de Pandurii şi consideră echipa gorjeană un adversar mult mai periculos decât locul din clasament.

Pandurii va juca miercuri, cu începere de la ora 15:00, meciul restanţă din etapa a 7-a, cu Farul Constanţa.

Constănțenii au moral bun în acest moment, dat fiind faptul că vin după două victorii consecutive, una în Cupa României, cu Axiopolis Sport Cernavodă, după loviturile de departajare, și una în Liga 2, 2-1 cu Concordia Chiajna.

Ianis Zicu nu se entuziasmează, chiar dacă echipa sa va juca de această dată cu ultima clasată. Antrenorul Farului se așteaptă la un meci dificil, mai ales că va avea loc în deplasare. În plus, a accentuat Zicu, gorjenii se află într-un moment bun, deoarece în ultimele două partide din Liga 2 au obținut trei puncte. Au câștigat cu 2-1 confruntarea cu CSM Reșița și au pierdut la mare luptă cu Ripensia, scor 1-2. ”Singurele gânduri sunt cele ale victoriei, așa cum plecăm la toate meciurile, așa cum și acasă jucăm să câștigăm fiecare meci. Este o partidă foarte grea, pentru că întâlnim un adversar care este mult mai periculos decât locul din clasament. A arătat asta în ultimele două partide, când a câștigat la Reșița, și a pierdut acasă, în minutul 90, după un penalty, și după ce a condus în jocul cu Ripensia. Cred că va fi o partidă foarte grea”, a declarat Ianis Zicu, citat de site-ul oficial al Farului.

Farul va ajunge miercuri la al cincilea meci în ultimele 14 zile, pentru că a jucat în cupă şi are şi o restanţă de disputat. Succesul de la Chiajna, din ultima etapă, a urcat-o pe Farul pe locul 10 în Liga 2, cu 13 puncte. Pandurii ocupă ultimul loc în Liga 2, 21, cu doar 3 puncte strânse în opt meciuri și are un golaveraj dezastruos: 5-21.

Vizualizări: 690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: