Universitatea Craiova a pierdut încă un jucător de perspectivă

Universitatea Craiova a pierdut câţiva juniori de perspectivă în ultima perioadă. Ultimul jucător pierdut de olteni este atacantul Luis Niţu, de 19 ani, care a fost cedat definitiv la Gaz Metan Mediaş.

Primul junior pierdut de olteni a fost atacantul Octavian Popescu, în vârstă de numai 18 ani, acesta debutând deja pentru formaţia lui Gigi Becali, inclusiv în cupele europene. Octavian Popescu a fost remarcat la echipa satelit a Craiovei de Victor Piţurcă şi apoi a şi ajuns în atenţia celor de la FCSB, care au profitat că Universitatea Craiova nu a vrut să plătească 90.000 de euro.

Un alt jucător pierdut de Universitatea Craiova este atacantul Luis Niţu (19 ani), care a fost cedat de olteni la Gaz Metan Mediaş, formaţie cu care a semnat un contract pe 3 ani. Niţu a fost transferat la Mediaş ca monedă de schimb pentru fundaşul Marius Constantin, care are 36 de ani. La fel ca Octavian Popescu, Luis Niţu a fost remarcat tot de Victor Piţurcă, care l-a debutat la prima echipă într-un meci cu FCSB, el marcând apoi 3 goluri pentru Universitatea. Prima reuşită a lui Niţu în tricoul Craiovei a fost tocmai într-un meci disputat la Mediaş.

Deşi iniţial s-a dorit un împrumut al lui Niţu la Mediaş, în cele din urmă a intervenit un conflict între club şi jucător, tot banii fiind cauza disputei, conform ProSport. Astfel, atacantului de 19 ani i s-a solicitat prelungirea contractului pe 5 ani, iar acesta a vrut în schimb un salariu mai mare decât cel de 500 de euro pe lună, pe care i-l oferea Craiova. Nu s-a ajuns la un acord, aşa că Niţu a ajuns la Mediaş definitiv.

Vizualizări: 1,726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: