Gorjul a suspendat activitatea fotbalistică în 2020

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Gorj a anunţat oficial că suspendă toate activităţile sportive pentru anul în curs. AJF a publicat marţi o hotărâre a Comitetului Executiv din 27 octombrie 2020 prin care s-a decis această măsură luată din cauza pandemiei de coronavirus.

AJF Gorj nu va mai organiza în acest an nici o activitate fotbalistică nici la nivel de seniori dar nici la juniori. Astfel, competiţiile de amatori, Liga 4 şi 5, precum şi competiţiile de juniori organizate de AJF Gorj nu vor mai începe în acest an, urmând ca o măsură de începere a acestora să se ia în 2021.

Întrunit într-o ședință on-line programată marţi, Comitetul Executiv al AJF Gorj, a hotărât suspendarea începerii campionatelor organizate de către AJF Gorj pentru sezonul 2020/2021, în anul 2020. AJF Gorj a anunţat că, dacă va fi posibil, campionatele organizate de către AJF Gorj vor începe cel mai devreme în luna februarie a anului 2021, în funcție de evoluția situației la nivel național.

Această decizie s-a luat având în vedere menținerea stării de alertă pe teritoriul României dar şi faptul că nu s-a luat o decizie privind relaxarea sau diminuarea măsurilor de siguranță sanitară (testarea COVID-19 prin RT-PCR), astfel încât să se permită reluarea competițiilor organizate de Asociațiile Județene de Fotbal. S-a avut în vedere şi creșterea constantă și alarmantă a numărului de cazuri de infectări cu COVID-19 care nu permite desfăşurarea în condiţii normale a competiţiilor.

Dacă la nivelul echipelor de seniori din Liga 4 şi 5 cluburile vor face economii la buget, la nivel de juniori va fi o mare problemă cu copii care se pregătesc dar nu vor putea avea competiţii la care să ia parte în acest an.  

Vizualizări: 565

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: