Pandurii, o echipă imprezivibilă pentru Ripensia

Adversarul din etapa a 9-a al echipei Pandurii nu concepe decât victoria în meciul de la Târgu Jiu. Antrenorul celor de la Ripensia Timişoara, Cosmin Petruescu, a catalogat totuşi formaţia gorjeană ca fiind una imprevizibilă, care a intrat abia acum într-un ritm de joc bun.

Pandurii Târgu Jiu va întâlni în etapa programată sâmbătă o echipă afectată de câteva cazuri de de coronavirus confirmate, dar cu ambiţii de victorie. Oaspeţii, care nu au mers bine în acest debut de campionat, spun că nu își pot permite pași greșiți, deși au în continuare mari probleme de lot.

Antrenorul Cosmin Petruescu a recunoscut, înaintea meciului cu Pandurii, că presiunea este pe elevii săi la acest meci cu o echipă care tocmai a obținut primele sale puncte în această ediție de campionat, după 2-1 la CSM Reșița. ”O echipă imprezivibilă ca și structură, componență, ca și sistem de joc. O echipă care a început ezitant acest campionat. Au avut câteva înfrângeri la diferență mare de scor, dar care, odată cu pauza pe care au avut-o, se pare că și-au găsit cadența. Au intrat într-un ritm de joc destul de bun, iar în ultimele trei etape, chiar dacă au câștigat doar un singur meci, au făcut trei partide bune, începând acasă cu Mioveni, apoi în deplasarea de la U Cluj și culminând cu ultimul joc disputat la Reșița, unde au reușit să câștige. Poate este o surpriză pentru toată lumea, dar au practicat un joc bun”, a spus antrenorul Ripensiei pentru liga2.ro, acesta fiind totuşi convins că echipa sa este favorită: „Au un moral bun, dar, cu toate acestea, consider că prima șansă este de partea noastră. Întâlnim o echipă care nu are nimic de pierdut. Au un proiect pe care și l-au asumat dar eu sper totuși ca noi să facem un joc bun cum am făcut și în Cupă”.

De la Ripensia au coronavirus Popovici, Neagu, Sturzu și Fridrich, ultimul oricum încă suspendat. De asemenea, sunt cu probleme medicale Rogac, Lalic și Sokovic iar Neacșu doar acum a reluat antrenamentele, după o accidentare.

Vizualizări: 500

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: