După Cupa României, FRB a amânat şi startul LNBM

Federația Română de Baschet a decis suspendarea turneului 1 din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin. Acesta era  programat inițial în perioada 30 octombrie-2 noiembrie, iar CSM Târgu Jiu va trebui să mai aştepte pentru primul joc oficial.

Startul Campionatului Naţional de baschet a fost amânat după ce meciurile din Cupa României, programate săptămâna trecută, nu s-au mai disputat din cauza numeroaselor infectări de la echipe.  Astfel că Federația Română de Baschet a decis suspendarea turneului 1 din cadrul Ligii Naționale de Baschet Masculin,acesta fiind programat inițial în perioada 30 octombrie-2 noiembrie.

Momentan cei de la CSM Târgu Jiu nu ştiu când va fi reprogramat turneul, noul calendar competițional urmând a fi anunțat în perioada următoare. Această măsură a fost luată după numeroasele cazuri de infectare cu coronavirus apărute înaintea turneelor preliminare din Cupa României, amânate la rândul lor.

Federaţia a anunţat însă că va schimba şi strategia detestare a echipelor, acestea fiind obligate să prezinte două teste negative COVID-19 pentru toţi jucătorii înainte de intrarea în bula epidemiologică de la hotelul unde sunt cazate. Testele vor trebui efectuate cu 7 zile înainte și cu 48 ore înainte ca jucătorii și staff-ul tehnic al formațiilor participante la întrecerile sportive să se cazeze la hotel.

Vizualizări: 268

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: