Pandurii, obligaţi să treacă peste vişine

Afectati inca de accidentarea oribila a lui Bacila, Pandurii lui Grigoras trebuie sa se gandeasca acum si la fotbal. Nu au voie sa rateze calificarea in optimile Cupei. Si asta pentru ca joaca chiar pe teren propriu cu o echipa din liga a treia, Visina Noua. Grigoras ii va odihni pe oamenii care au dus greul in razboiul cu Steaua, dar nu concepe o rusine in fata echipei cu nume de fruct.

Pandurii – Vișina Nouă, șaisprezecimi Cupa României, astăzi ora 16, Stadionul Municipal Târgu Jiu, netelevizat

Pandurii: Mingote – Pleașcă, Rusu, Rada, Vlad – Maxim, Nistor, Cristea – Vranjes, Batin, Brata.                  Antrenor: Petre Grigoraș

Bilete: 5 lei – peluze, tribuna II și I, 10 lei – tribuna 0.

Fără paşi greşiti !

Elevii lui Grig trebuie să se pună repede pe picioare după războiul cu Steaua. Azi de la ora 16 joacă în Cupă cu Vișina Nouă pe teren propriu. Sezonul acesta, Grigoraș a pus și cupa pe lista priorităților. Pasul spre optimile competiției ar trebui să fie unul fără probleme, crede antrenorul. ”Nu trebuie să ne gândim noi la finală sau câștigarea Cupei. Noi trebuie s-o luăm pas cu pas. Acum avem 90 la sută șanse să trecem mai departe pentru că totuși e diferență de două ligi și ar fi o rușine fantastică pentru noi dacă nu am reuși să eliminăm pe Vișina Nouă. Nu-i subestimăm dar diferența de valoare există și oricâți absenți am avea trebuie să câștigăm fără probleme, interesul nostru e să ne calificăm”, spune Grigoraș care le cere elevilor săi să nu-i subestimeze totuși pe adversarii mici de la Vișina. ”Oricând am emoții, mai mici sau mai mari. Echipele mai slab cotate vin și își dau viața pe teren, la figurat bineînțeles, încercând să demonstreze că au și ei valoarea lor iar jucătorii de categorie superioară tratează de obicei cu mai puțină seriozitate o astfel de partidă. Înaintea meciului cu Steaua sau cu CFR îi simțeam motivați. Una este concentrezi la astfel de partide și alta e când joci cu o echipă ceva mai accesibilă, tratezi cu lejeritate și antrenamentele și lucrul acesta te poate costa” încheie antrenorul care își va odihni aproape toți titularii din meciul cu Steaua. Cardoso și Voiculeț acuză accidentări ușoare, căpitanul Pintilii va fi menajat, astfel că Grigoraș țintește calificare cu mulți jucători de rezervă.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: