Pandurii omogenizează lotul în Cupa României

Pandurii Târgu Jiu a transferat jucători continuu pe parcursul ultimei luni şi nu a putut alinia la două meciuri acelaşi unsprezece. O ocazie foarte bună pentru a-şi mai omogeniza echipa va fi meciul din Cupa României cu CSO Filiaşi.

Pentru că au un lot neomogen, cei de la Pandurii vor să profite de orice ocazie pentru a-şi omogeniza echipa. Antrenorul Călin Cojocaru a mai organizat jocuri şcoală pentru fotbaliştii din lot care nu au evoluat foarte mult în campionat, iar săptămâna viitoare va avea ocazia unui joc oficial la mijlocul săptămânii, între două meciuri de campionat.

Chiar dacă nu pot emite mari pretenţii prea mari în cupă, cei de la Pandurii vor profita de ocazie să dea mai multe minute de joc fotbaliştilor care au evoluat mai puţin şi să omogenizeze cât mai bine echipa. De aceea, directorul sportiv al pandurilor, Camilian Floroiu, spune că echipa își dorește un parcurs cât mai lung în Cupa României. „Vom pune accent pe acest meci de cupă, noi vom încerca să avem cât mai multe jocuri în Cupa României pentru că este şansa noastră să ne omogenizăm lotul dacă jucăm mai multe meciuri. Numai astfel echipa poate să crească de la meci la meci”, a spus Floroiu după ce s-a anunţat adversarul din Cupa României al pandurilor.

Echipa din Târgu Jiu va intra în competiţia organizată de FRF de săptămâna viitoare, în turul trei, şi va avea ca adversar pe CSO Filiaşi.

Vizualizări: 543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: